Granlund Manager -ohjelmisto

Granlund Manager – tiedä, mitä johdat

Granlund Manager -ohjelmisto tekee tiedolla johtamisesta helppoa. Kun saat kiinteistöstäsi ajantasaista tietoa, toimintasi tulee tehokkaammaksi, ennustettavuus lisääntyy ja tieto jakautuu kaikille sitä tarvitseville helposti.

Yli 20 vuoden aikana Granlund Managerista on kehittynyt maailman huippua edustava kiinteistöjohtamisen ohjelmisto. Se tukee ylläpidon tehtävien hallinnan automatisointia, energiankäytön raportointia ja optimointia sekä mahdollistaa tietomallien käytön ylläpidossa.

Kasvaa tarpeesi mukaan

Jokainen Granlund Managerin prosessi on oma kokonaisuutensa. Prosessit ovat käyttöönotettavissa tarpeittesi mukaan. Näin Granlund Manager tarjoaa sinulle juuri tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.

Ohjelmistokehitystiimimme vastaa ohjelmistotuotteidemme kehityksestä ja ylläpidosta sekä työskentelee tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyöllä varmistetaan, että ohjelmistokehitys tuottaa mahdollisimman hyvät ratkaisut vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia.

Asiakashyödyt

  • Tiedolla johtaminen: kaikki ylläpitotieto yhdessä paikassa
  • Jatkuva raportointi
  • Suunnitelmallinen ja hallittu ylläpito
  • Kunnossapidon hallinta pitkällä aikavälillä
  • Energiankulutuksen seuranta, hallinta ja optimointi
  • Integrointimahdollisuus muihin järjestelmiin

Turvallisuus kaiken ytimessä

Granlund Manager on pilvipohjainen palvelu (SaaS). Ymmärrämme että tietoturvalla on suuri merkitys, minkä takia olemme panostaneet Granlund Managerin turvallisuuteen, niin tietojen käsittelyn kuin säilyttämisen osalta, yhdessä tietoturva-alan parhaiden toimijoiden kanssa. Ratkaisumme on suunniteltu täyttämään vaativatkin turvallisuus- ja yksityisyydensuojastandardit.

Mobiili kulkee mukana

Granlund Manager toimii mobiilisti ja tarjoaa tietoa siellä, missä sitä oikeasti tarvitset. Mobiili mahdollistaa paikasta riippumattoman työtehtävien vastaanoton ja toimenpiteiden raportoinnin. Se nopeuttaa reagointia ja mahdollistaa tehtävien priorisoinnin, mikä näkyy tilan käyttäjälle parempana toiminnan laatuna. Granlund Manager Mobile toimii Android- ja iOS-laitteilla. Lue lisää Granlund Manager Mobilesta.

Käyttäjän palaute Granlund Manageriin myös QR-koodilla

Granlund Manageriin on kehitetty uusi ominaisuus, jonka avulla tilan käyttäjällä on mahdollisuus lähettää palvelupyyntöjä skannaamalla tilaan tulostettu QR-koodi. Koodi ja linkki ohjaavat käyttäjän vikailmoituslomakkeelle, joka on tehty varta vasten tietylle tilalle. Ilmoituslomake näyttää mobiiliapplikaatiolta, muttei vaadi sovelluksen lataamista. Käyttäjätunnuksia tai salasanoja ei tarvita. Ongelman ylöskirjaaminen riittää.Oma QR-koodi voidaan luoda Granlund Manager -järjestelmän kohdehierarkiassa mille tahansa objektille, jolloin palvelupyyntö kohdistuu suoraan tiettyyn rakennukseen, kerrokseen tai tilaan.

Palvelemme avaimet käteen -periaatteella

Tarpeestasi riippuen palvelumme voi sisältää ohjelmiston käyttöönoton, sisällön tuottamisen, käyttökoulutukset, jatkuvan käytönaikaisen seurannan ja loppukäyttäjien asiakastuen. Asiakkaanamme pääset hyötymään alan uusimmista innovaatioista ja koko Granlund -konsernin asiantuntijoiden ammattitaidosta. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa.


Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake