Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund Manager -ohjelmisto

Granlund Manager -ohjelmisto

Granlund Manager -ohjelmisto on digitaalinen ratkaisu ammattimaiseen kiinteistöjohtamiseen. Tehostamalla kiinteistöjohtamista säästät aikaa, energiaa ja rahaa. Vie kiinteistönjohtaminen uudelle tasolle Granlund Managerilla!

Granlund Manager tuo tärkeän tiedon helposti saataville

Granlund Managerin avulla saat nopeasti kokonaisnäkymän kiinteistöjesi toimintaan ja nykytilaan. Ajantasaisen tiedon avulla sinun on helpompi tehdä oikeita päätöksiä oikea-aikaisesti. Sen loogisen käyttöliittymän ansiosta voit helposti hallita kiinteistösi tietoja ja saat ajantasaisen kuvan haluamastasi kokonaisuudesta nopealla silmäyksellä.

Ohjelmistossa on mahdollisuus jakaa kohteita tai rakennuksia erilaisiin salkkuihin, mikä helpottaa suurtenkin tietomäärien hallinnointia sekä raportointia.

Työpöytäsovelluksen lisäksi Granlund Manageria on helppo käyttää mobiilisovelluksena, jolloin liikkuvaa työtä tekevä käyttäjäryhmä saa työssään tarvitseman tiedon, ja tietojen tallentaminen on helppoa.

Granlund Managerin monipuoliset integraatiomahdollisuudet mahdollistavat sujuvat integraatiot muiden järjestelmien kanssa ja tehostavat toimintaa poistamalla manuaalista työtä.

Granlund Manager -ohjelmiston käyttöliittymä on tehty mahdollisimman helpoksi käyttää.

Valitse Granlund Managerin moduuleista tarvitsemasi toiminnallisuudet

Granlund Managerin avulla saat nopeasti kokonaisnäkymän kiinteistöjesi toimintaan ja nykytilaan. Ajantasaisen tiedon avulla sinun on helpompi tehdä oikeita päätöksiä oikea-aikaisesti.

Ohjelmisto mahdollistaa tiedolla johtamisen ja jatkuvan parantamisen mallin toteuttamisen kiinteistössäsi. Kun kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta, voit toteuttaa tehokkaasti muun muassa pitkän tähtäimen suunnitelmat (PTS), palvelupyyntöjen seurannan ja huoltotoiminnan ohjaukset.

Granlund Manager on oiva työkalu digitalisoida tarkastukset, laadun seuranta ja auditoinnit. Sen avulla voit myös seurata energiankulutusta, selvittää kiinteistösi hiilijalanjäljen ja suunnitella toimenpiteitä energiankulutuksen ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Granlund Managerin PowerBI-pohjainen dynaaminen raportointi vie raportoinnin uudelle tasolle. Se soveltuu sekä laajojen kiinteistöportfolioiden hallintaan että yksittäisten kohteiden syvällisempään tarkasteluun.

Granlund Manager on käytössä lukuisissa eri alojen kiinteistöissä

 • kauppa
 • hotellit
 • ravintolat
 • suojellut rakennukset
 • kulttuurikohteet
 • oppilaitokset
 • sairaalat
 • julkiset rakennukset
 • teollisuus
 • toimitilat
 • konesalit
 • urheilukiinteistöt

Granlund Manager

Granlund Manager on kiinteistöjen ylläpitoprosessien johtamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitettu SaaS-palvelu (Software as a Service).

Käytännössä tämä tarkoittaa, että maksat ainoastaan palvelun käytöstä. Ohjelmiston käyttö ei sido omia IT-resurssejasi esimerkiksi jatkuvaan ohjelmiston päivitykseen, palvelimien ylläpitoon tai varmuuskopiointeihin.

SaaS-palvelu on pilvipohjainen, ja siihen kirjaudutaan internet-yhteyden kautta, jolloin ohjelmaa voi käyttää paikasta riippumatta.

Granlund Managerin uudet julkaisut

Kehitämme Granlund Manageria jatkuvasti. Katso, millaisia uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia ohjelmistoon on tullut viime aikoina.

Imatra

Mitra tehostaa kiinteistöjohtamistaan Granlund Managerilla

Palvelu

Kiinteistöjohtaminen, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Granlund Manager -ohjelmisto

Mitran ja Granlundin yhteistyö laajenee, kun Mitra ottaa käyttöönsä Granlund Manager -ohjelmiston. Ohjelmiston käyttö tuo selkeyttä Mitran kiinteistöjohtamiseen ja tehostaa…
Referenssi
Jyväskylä

Granlund Manager tukee Moventaksen vastuullisuusraportointia

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Moventas hyödyntää Granlund Manageria tuuliturbiinien vaihteiden huoltotehtaallaan Jyväskylässä. Sähköisen huoltokirjan lisäksi ohjelmisto helpottaa energia-, vesi- ja jäteseurantaa sekä vastuullisuusraportointia.
Referenssi
Helsinki

HUS seuraa hissien huoltoa ja ylläpitoa Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -integraatiot, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

HUS, KONE ja Granlund toteuttivat yhdessä ohjelmistointegraation, jonka ansiosta kaikkien KONEen huollon piirissä olevien hissien, liukuportaiden ja automaattiovien huoltotiedot löytyvät…
Referenssi
Kuopio

Iisalmen Terveyskampuksen talotekniikan tiedot yhdessä paikassa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Sairaalasuunnittelu, Laitetiedon hallinta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund yhdisti Iisalmen uuden Terveyskampuksen laitetiedot yhteen järjestelmään. Kaikki ylläpidossa tarvittava tieto löytyy nyt kätevästi Granlund Managerista.
Referenssi
Jyväskylä

Tehokas tiedolla johtaminen pitää osuuskaupan kiinteistöt kuosissa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Osuuskauppa Keskimaan kiinteistöjen ylläpito ja huolto edellyttävät tehokasta tiedolla johtamista. Granlund Manager auttaa pitämään kokonaisuuden hyvin kasassa.
Referenssi
Porvoo

Porvoon seurakunnissa siirryttiin ennakoivaan ylläpitoon

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Hallitumman ylläpidon aikakausi on alkanut Porvoossa. Kaikille tutun keskiaikaisen tuomiokirkon lisäksi kaikki muutkin Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistöt on tuotu Granlund Manageriin.
Referenssi
Koko Suomi

Alko luottaa Granlund Managerin energia- ja vastuullisuusraportointiin

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Alko automatisoi 366 myymälänsä energiakulutuksen ja kierrätysmäärien tiedonkeruun ja seurannan. Raportit tulevat Granlund Managerin energianhallinta- ja ympäristöjärjestelmästä reaaliajassa kokonaisnäkymänä ja…
Referenssi
Rovaniemi

Minimani Rovaniemi toimii omavaraisella energiajärjestelmällä

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Perheyritys Minimani laajensi kauppaketjuaan Lappiin, ja rakennutti vuoden 2020 aikana Rovaniemelle kaupungin nykyaikaisimman hypermarketin.
Referenssi
Helsinki

Raaseporissa selvitettiin yli 100 kohteen kiinteistönhoidon resurssit

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin asiantuntijat toteuttivat Raaseporin kaupungille kattavan raportin kiinteistönhoidon teknisten töiden ja ulkoalueiden hoidon työmäärämitoituksesta. Mitoitusraportti tarjosi kehittämisehdotuksia ja jatkotoimenpiteitä, jotka…
Referenssi
Vantaa

Granlundin historian suurin ohjelmistotoimitus Vantaan kaupungille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, PTS

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vantaan kaupungin kiinteistöhallintajärjestelmän uudistushanke toteutettiin neljän alan kärkitoimijan konsortiona. Kaupungin kiinteistöjen ylläpitoa hallitaan nyt Granlund Managerilla.
Referenssi

Tutustu Granlund Managerin ominaisuuksiin!

Huoltokirja
PTS
Laadun seuranta ja auditoinnit
Energianhallinta ja ympäristö

Haluatko nähdä, miten Granlund Manager toimii?

Saat parhaiten käsityksen ohjelmistosta, kun voimme näyttää sinulle käytännössä, miten sitä käytetään.

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus

Tuliko pulma tai haaste, jossa tarvitset tukea? Ole yhteydessä meihin sähköpostilla: granlundmanager@granlund.fi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?