Opiskelijalle

Granlundin harjoitteluhaku on auki 14.12.2018-15.2.2019. Hae harjoitteluun nyt!

Kokemuksia harjoittelusta Granlundilla

Verneri Saha tuli Granlundin korjausrakentamisen osastolle harjoittelijaksi vuonna 2018 ja on viihtynyt talossa hyvin. Videolla Verneri kertoo, mitä hänen työhönsä kuuluu ja miltä ala vaikuttaa.

Opiskelijana voit aloittaa Granlund-urasi joko harjoittelijana tai opinnäytetyön tekijänä

Meillä tehdään vuosittain kymmeniä opinnäytetöitä aina insinööritöistä tohtorin väitöskirjoihin. Granlundin toimipisteet tarjoavat opinnäyte- tai harjoittelumahdollisuuksia eri puolilla Suomea. Voit olla yhteydessä suoraan sinua kiinnostavan liiketoiminta-alueen johtajaan tai lähettää hakemuksen hakulomakkeellamme.

Vuoden opinnäytetyö

Osana innovaatiostrategiaamme haluamme kannustaa alan uusia lupauksia opinnäytetöissään. Siksi jaamme joka vuosi Vuoden opinnäytetyö-palkinnon. Kriteerit parhaan opinnäytteen valitsemiseksi ovat tieteelliset ansiot, ulkopuolinen rahoitus ja opinnäytteen hyödyt Granlundille. Lue lisää Granlundin parhaista opinnäytteistä.

Katso, miksi meillä työskentelevät ovat valinneet talotekniikka-alan ja Granlundin

Yhtä on huolestuttanut ympäristöasiat, toista on kiinnostanut tekniikka ja kolmas halusi parantaa ihmisten elämää rakennetussa ympäristössä. Granlundilaisten MyTech-videoilla ääneen pääsevät tekijät itse.