Opiskelijalle

Opiskelijana voit aloittaa Granlund-urasi joko harjoittelijana tai opinnäytetyön tekijänä

Meillä tehdään vuosittain kymmeniä opinnäytetöitä aina insinööritöistä tohtorin väitöskirjoihin. Granlundin toimipisteet tarjoavat opinnäyte- tai harjoittelumahdollisuuksia eri puolilla Suomea. Voit olla yhteydessä suoraan sinua kiinnostavan liiketoiminta-alueen johtajaan tai lähettää avoimen hakemuksen hakulomakkeellamme.

Vuoden opinnäytetyö

Osana innovaatiostrategiaamme haluamme kannustaa alan uusia lupauksia opinnäytetöissään. Siksi jaamme joka vuosi Vuoden opinnäytetyö-palkinnon. Kriteerit parhaan opinnäytteen valitsemiseksi ovat tieteelliset ansiot, ulkopuolinen rahoitus ja opinnäytteen hyödyt Granlundille. Katso, millaisia Granlundin vuoden 2020 parhaat opinnäytetyöt ovat!

Katso, miksi meillä työskentelevät ovat valinneet talotekniikka-alan ja Granlundin

Yhtä on huolestuttanut ympäristöasiat, toista on kiinnostanut tekniikka ja kolmas halusi parantaa ihmisten elämää rakennetussa ympäristössä. Granlundilaisten MyTech-videoilla ääneen pääsevät tekijät itse. 

”Aamulla herätessä ei koskaan tuntunut pahalta, kun piti lähteä töihin” 


Parhaat kesäharjoittelut antavat paljon sekä harjoittelijalle että työnantajalle.Granlundilla useat harjoittelijat myös jatkavat myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen. Lue, millaisia kokemuksia kesän 2019 harkkareille jäi Granlundilta.

Kokemuksia harjoittelusta Granlundilla

Verneri Saha tuli Granlundin korjausrakentamisen osastolle harjoittelijaksi vuonna 2018 ja on viihtynyt talossa hyvin. Videolla Verneri kertoo, mitä hänen työhönsä kuuluu ja miltä ala vaikuttaa.

Vastuullista kesäduunia

Granlund on saanut aina hyvät arviot harjoittelijoiltaan Oikotien Vastuullinen kesäduuni -tutkimuksessa. 

Viimeisimmässä tutkimuksessa (2020) tulokset olivat mm.:

  • Suurten organisaatioiden sarjassa Granlundin sijoitus oli 8., mikä tarkoittaa että olemme tämän kategorian paras kiinteistö- ja rakennusalan yritys.
  • Yleinen tyytyväisyys kesätyökokemukseen Granlundilla sai arvosanan 3,84 asteikolla 1–4.
  • Meillä työn mielekkyydestä annettiin huippupisteet (3,68/4). 
  • Harjoittelijat ovat kokeneet, että ovat päässet todella hyvin käyttämään hyödyksi koulussa hankkimaansa osaamista.
  • Myös perehdytyksestä ja tasavertaisesta kohtelusta saimme hyvää palautetta.

Vastaa Granlund-visaan!