Ura

95 % meistä on tyytyväisiä työpaikkaansa


Me Granlundilla uskomme, että hyvinvoivat ihmiset rakentavat hyvinvoivia ympäristöjä. Siksi panostamme työntekijöihimme. Lue, millaista meillä on olla töissä sekä millaisia etuja ja kehittymismahdollisuuksia tarjoamme.

Osa-aikainen harjoittelija kiinteistöjen ylläpitoon

Rakennesuunnittelija

Haemme jatkuvasti taloyhtiö- ja toimitilapalveluihimme rakennesuunnittelijoita korjausrakentamisen ja uudiskohteiden erilaisiin rakennesuunnittelun tehtäviin.

Lue lisää

LVI-suunnittelijoita ja -projektipäälliköitä

Haemme jatkuvasti Helsingin toimipisteeseemme LVI-suunnittelun vahvoja ammattilaisia monipuolisiin sekä mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Lue lisää

Panostamme avoimuuteen ja sisäiseen viestintään, sillä uskomme, että aito osallistuminen auttaa viihtymään.

Uratarinoita

Millaista Granlundilla on olla töissä? Tarjoamme hyvin monipuolisia urapolkuja niin asiantuntija- kuin esimiestehtäviin pyrkiville. Tyypillistä uratarinaa ei olekaan. Anna asiantuntijoidemme kertoa omat tarinansa.

Eveliinan uratarina


Oletko koskaan miettinyt, millaisten asioiden kimpussa talotekniikka-alan suunnittelija painii? Ympäristöteknologian insinööri ja LVI- ja energiatekniikan DI Eveliina Vesalainen suunnittelee esimerkiksi kauppakeskuksen ilmanvaihtojärjestelmiä, eli miten ilma saadaan rakennuksessa vaihtumaan tehokkaasti, turvallisesti ja terveellisesti.

UUTINEN 14.6.2018

Kesäkerho vanhempien työpaikalla

Granlundin henkilöstö on voinut tänä kesänä ilmoittaa lapsensa kerhoon, joka järjestetään Malmilla kesäkuun alussa. Samalla nuoret koululaiset pääsevät tutustumaan vanhempiensa työpaikkaan.