Liity meihin - ryhdy granlundilaiseksi

Ihminen etusijalla


Granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Meiltä löytyy aina hiha, josta nykäistä. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita. Haluamme, että voit tehdä työsi mahdollisimman mielekkäästi ja joustavasti. Päähenkilö tekemisessämme on ihminen – rakennukset ovat olemassa meitä ihmisiä varten. 

Meillä kestävää hyvinvointia rakennetaan laadukkaalla työllä ja viihtymällä yhdessä.

Meillä on tilaa kasvulle ja kehittymiselle


Laajenna osaamistasi koulutuksissa, opi uutta työkavereiltasi tai kasvata kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi ja etene kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana. 
 

Eteenpäin menemisen mentaliteetti


Olemme uteliaita ja etsimme jatkuvasti uusia, entistä parempia ratkaisuja. Työmme tavoitteena on erinomainen lopputulos, sinä päätät miten sinne päästään. Tärkeää ei ole vain lopputulos vaan matka sitä kohti: meillä työntapoja kehitetään jatkuvasti. 

Meitä on yli 1000! Kasvu jatkuu ja kaipaamme riveihimme uusia osaajia.

Millaista meillä on olla töissä?

Lue lisää

Millaisia etuja tarjoamme?

Lue lisää

Eveliinan uratarina


Oletko koskaan miettinyt, millaisten asioiden kimpussa talotekniikka-alan suunnittelija painii? Ympäristöteknologian insinööri ja LVI- ja energiatekniikan DI Eveliina Vesalainen suunnittelee esimerkiksi kauppakeskuksen ilmanvaihtojärjestelmiä, eli miten ilma saadaan rakennuksessa vaihtumaan tehokkaasti, turvallisesti ja terveellisesti.

IT-asiantuntija

Avoin hakemus

Etkö löytänyt tehtävää, josta kiinnostuit? Täytä avoin hakemus.

Lue lisää