Etuja ja mahdollisuuksia

Granlundilla tulospalkkion piiriin kuuluu koko henkilöstö.

Reissaa, liiku, virkisty

Granlundilla porukan viihtymiseen halutaan aidosti panostaa. Virkistymisedut vaihtelevat yksiköittäin, mutta yhteistä kivaa on kaikilla. Granlundilaisten henkilöstöedut kannustavat liikkumaan ja harrastamaan. Tämän lisäksi etumme ovat tuntuva lisä palkkaan.

Katso alta henkilöstöetumme:

Osaaminen ajantasalla

Huolehdimme siitä, että kaikki granlundilaiset pystyvät käyttämään ja kehittämään kykyjään parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tapahtuu paitsi työskentelemällä mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissamme, myös suunnitelmallisella osaamisen kehittämisellä. Siksi tarjoamme monipuolista koulutusta erilaisiin tarpeisiin.

Panostamme uusiin työntekijöihin


Mielestämme työhön perehdyttäminen on tärkeää niin työilmapiirin, osaamisen kehittämisen kuin sitouttamisenkin kannalta. Olemme panostaneet työhön perehdyttämiseen paljon. Meillä uusi työntekijä saa heti taloon tullessaan henkilökohtaisen perehdyttäjän.

Henkilökohtainen urapolku

Henkilökohtaisella kehityssuunnitelmalla jokainen työntekijä voi vaikuttaa omaan urapolkuunsa. Urapolun suunnittelun keskeinen väline on kehityskeskustelu. Ammatillista jatko-opiskelua Granlund tukee esimerkiksi joustavien työaikajärjestelyjen ja opinnäytetyömahdollisuuksien avulla.