Hyppää sisältöön

Energia-, ympäristö- ja vastuullisuustiedon reaaliaikainen raportointi säästää resursseja

Granlund Managerin energiahallinta ja ympäristö -työkalun reaaliaikainen raportointiominaisuus tekee kiinteistöjen ylläpitotiedosta näkyvää ja tuottavaa. Säästät aikaa ja rahaa, kun saat kaikki tarvitsemasi tiedot automaattisesti kerättynä ja valmiiksi pureskeltuna.

Helppo ja selkeä raportointi helpottaa tiedon hallintaa ja tehostaa tiedolla johtamista. Saat ajantasaista ja kohdistettua tietoa kaikesta kiinteistön energia, ympäristö- ja vastuullisuusasioista. Kulutustietojen seuraamisen lisäksi voit suunnitella tuloksellisia parannuksia ympäristö- ja energiatehokkuuteen

Säästät aikaa ja rahaa, kun saat kaikki tarvitsemasi tiedot automaattisesti kerättynä ja valmiiksi pureskeltuna.

Kiinteistön tai koko portfolion tiedot helposti yhdellä klikkauksella

Granlund Managerissa reaaliaikainen raportointi onnistuu sekä kiinteistökohtaisesti että laajempien kiinteistökokonaisuuksien tasolla. Tiedolla johtaminen tehostuu, kun voit tarkastella koko kiinteistökantaa ja vertailla helposti tietoja eri kiinteistöjen välillä.

Raportit ovat visuaalisesti helposti luettavissa ja informatiivisia. Saat yhdellä näkymällä selkeän kuvan sen hetkisestä tilanteesta ja havaitset poikkeamat nopeasti. Voit järjestellä tietoja ja muokata näkymää yksilöllisesti.

Räätälöi raportoitavat kohteet tarpeesi mukaan

Granlund Managerissa sisäänrakennettu dynaaminen raportointi tuo kaiken tiedon suoraan Power BI-pohjaiseen näkymään, joka muokkautuu omien tarpeidesi mukaan. Sen avulla voit hallita laajoja kiinteistöportfolioita ja prosessoida suuria tietomääriä.

Kiinteistökohtaisella raportoinnilla voit tarkastella reaaliajassa esimerkiksi energian, veden ja lämmön kulutusta kuukausi- tai tuntitasolla. Voit valita tarkastelun kohteeksi haluamasi tiedot, kuten aikavälit, kulutuslajit tai käyttäjäkohtaiset tiedot. Välittömästi päivittyvä data auttaa pysymään ajan tasalla.

Nopea vastuullisuusraportointi ja hiilijalanjäljen seuranta

Energianhallinta ja ympäristö -työkalukerää muiden kiinteistötietojen ohella myös ympäristö- ja vastuullisuustiedot eri lähteistä ja kiinteistöistä Granlund Manageriin, mikä nopeuttaa raportointiprosesseja.

Energiamoduulin avulla teet helposti vastuullisuusraportoinnin sekä seuraat ja mittaat kiinteistösi hiilijalanjälkeä. Työkalusta on hyötyä myös hankkeissa, joissa on saatava päästöt ja eurot esiin sekä vertailtava esimerkiksi eri tuotantomuotoja: miten sähkö tai lämpö on tuotettu.

Automatisoitu tiedonkeruu ja syy-seuraussyiden analysointi

Granlund Managerissa on valmiit ratkaisut esimerkiksi energiankulutustiedon keräämisen automatisointiin. Tietoja ei tarvitse koota monesta paikasta, vaan kaikki tarvittava löytyy ohjelmistosta. Kerättyä dataa voi jatkojalostaa omien tarpeiden mukaan dynaamisen raportoinnin avulla.

Tarkalla raportoinnilla pääsee käsiksi syy-seuraussuhteisiin. Esimerkiksi vesimittaustietojen raportoinnilla saa nopeasti selville vesikalusteiden vuodot. Viiveetön reagointi poikkeamiin tuo välittömiä säästöjä.

Vieläkö mietit? Granlund Managerin käyttäjänä

energiahallinta ja ympäristö -työkalun käyttöönotto olisi helppoa.


Kerron mieluusti lisää, ole rohkeasti yhteydessä!

Energisin terveisin, Topi

Topi Korpela
Myyntijohtaja
Granlund Oy
puh 040 845 1707
topi.korpela@granlund.fi

Granlund Managerin energianhallinta ja ympäristö -työkalun käyttö 6 kk veloituksetta

Kaikille vuoden 2021 loppuun mennessä Granlund Managerin energiatyökalun käyttöön ottaneille ensimmäiset 6 kk veloituksetta*.

Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti vain nykyisille Granlund Manager -asiakkaille.

*) = SAAS-veloitus Energianhallinta- ja ympäristö -työkalusta 0 €/6kk. Käyttöönoton kustannus riippuu tarpeestasi, kuten luettavien mittarein lukumäärästä.

Mitä tietoa etsit?