Osaajat ja yhteys

Miia Anttila
Miia Anttila

Liiketoimintayksikön johtaja, Elinkaarijohtamisen palvelut ja ohjelmistot
Granlund Oy

040 673 7479
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Olen toiminut kiinteistöliiketoiminnan konsulttina 15 vuotta. Aloitin tekemällä kiinteistöarvioita ja vuodesta 2004 lähtien olen saanut työskennellä kansainvälisten asiakkaiden kanssa, pääsääntöisesti TEDD-projektien merkeissä. Vuosien varrella ja kokemuksen lisääntyessä olen siirtynyt asiantuntijaorganisaatioissa esimies- ja johtotehtäviin. Siksi tuntuukin luontevalta, että nykyinen haasteeni on johtaa ja kehittää Granlundin Elinkaarijohtamisen palvelut ja ohjelmistot -yksiköstä alansa johtotähti.

Oman osaamiseni keskiössä ovat kiinteistöstrategiat ja kiinteistöjohtamisen työkalut, kuten sisäinen vuokra. Asiakkaidemme organisaation tunteminen ja tukeminen ovat vahvasti mukana kaikessa asiakastyöskentelyssäni.

Ville Reinikainen
Ville Reinikainen

Liiketoiminnan kehitysjohtaja
Granlund Oy

050 541 5375
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Ympäristöasiat, erityisesti energiatehokkuuden kehittäminen, ovat aina olleet intohimoni. Tämä innostus onkin ohjannut voimakkaasti omaa tekemistäni monipuolisissa kiinteistökonsultoinnin tehtävissä, joita olen urani aikana saanut olla tekemässä.

Minulla on viidentoista vuoden kokemus rakennushankkeista ja kiinteistöjen ylläpitoprosessien kehittämisestä. Osaamiseni rakennetun ympäristön energiakysymyksissä on kehittynyt vahvaksi vuosien varrella, ollessani mukana vaikuttamassa hyvin erilaisissa projekteissa. Kokemukseni kautta voin tarjota parhaan mahdollisen asiantuntemuksen, jonka avulla etsimme asiakkaidemme kanssa oikeat ratkaisut energiatehokkuuden kehittämiseen.

Ritva Rissanen
Ritva Rissanen

Liiketoimintajohtaja
Granlund Oy

040 575 9454
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Olen koulutukseltani talonrakennustekniikan diplomi-insinööri. 25-vuotisella työurallani olen ollut ensin urakoitsijan palveluksessa, sitten tutkimusmaailmassa ja vuodesta 1998 kiinteistökonsulttina. Olen aina tuntenut vahvaa mielenkiintoa korjausrakentamiseen ja kunnossapitoasioihin. Konsultointiurallani olen ymmärtänyt yhä laaja-alaisemmin kiinteistöomaisuuden hallinnan toimintakenttää, kiinteistön hankinnasta omistamiseen ja ylläpitoon, kehittämiseen ja luopumiseen.

Kiinteistökonsultoinnissa tyytyväiset käyttäjät ovat koko liiketoiminnan edellytys. Teen lujasti töitä, jotta asiakkaamme kokevat onnistumisen elämyksiä matkalla kohti hallitumpaa ja tuottavampaa kiinteistöomaisuutta, käyttäjien hyvinvointia unohtamatta.

Piia Sormunen
Piia Sormunen

Kehitysjohtaja, Yhteistyö ja tuottavuus
Granlund Oy

040 653 3118
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Olen rakennetun ympäristön energiatehokkuuteen ja vähähiilisen rakentamiseen keskittynyt tekniikan tohtori. Yli 20-vuotisen urani aikana olen työskennellyt asiantuntija- ja johtotehtävissä energia- ja ympäristökonsultoinnin parissa. Minulla on kokemusta kansallisista ja kansainvälisistä TK-tehtävistä, vahva osaaminen kouluksen saralla sekä opettajan pedagoginen pätevyys.

Olen kiinnostunut asiakkaidemme edelläkävijyyden varmistamisesta sekä kilpailukyvyn kasvattamisesta, niin asiakaskoulutuksen kuin TK-projektitoiminnan kautta. Haluan tuoda rakennus- ja kiinteistöalalle uudenlaisia työmenetelmiä, kuten vuorovaikutteista Big Room -työskentelyä, joka mahdollistaa hankkeiden tehokkaan läpiviennin ja korkeatasoisen laadun.

Jari Salmi
Jari Salmi

Toimialajohtaja, kustannusohjaus
Granlund Oy

043 820 0487
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Olen kustannus- ja määrälaskentaan vihkiytynyt talonrakennusinsinööri. Kokemusta on karttunut 80-luvun loppupuolelta alkaen monenlaisten rakennushankkeiden määrä- ja kustannuslaskentatehtävistä, monipuolisesti niin uudis- , peruskorjaus- kuin aluerakentamishankkeidenkin parista.

Erityisenä mielenkiinnon kohteenani minulla ovat projektit, joissa voi olla mukana kustannusohjauksessa alusta lähtien, rakennuksen koko elinkaaren huomioiden. Olen toiminut laskentaosaston esimiehenä eri organisaatioissa kohta parikymmentä vuotta ja vuosien mittaan olenkin tottunut käyttämään yleisimpiä määrä- ja kustannuslaskentaohjelmistoja ja niiden sovelluksia.

Jari Loukiainen
Jari Loukiainen

Ryhmäpäällikkö, omaisuudenhallinta
Granlund Oy

040 574 9321
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Ydinosaamiseni painottuu kiinteistöjen rakennusteknisiin selvityksiin, mutta ilokseni olen saanut tehdä myös muita, esimerkiksi vuokralaisvastuukysymyksiin liittyviä, konsultointitehtäviä. Ennen konsultointiuraani työskentelin kiinteistönhoitoalalla ja olen pätevöitynyt kuntoarvioija (FISE + Kiinko) sekä kiinteistöjen lämpökamerakuvaaja.

Olen tehnyt konsulttina erilaisia kuntoselvityksiä yli 15 vuotta, joista projektipäällikkönä ja koordinoijana kokemusta on kertynyt 10 vuoden ajalta. Haluan jatkossakin olla aktiivisesti tekemisessä kiinteistöjen ja niiden sidosryhmien kanssa. Vastuualueenani ovat erityyppiset tekniset Due Diligence – sekä vuokralaisvastuiden selvitykset, mutta teemme varmasti vielä monipuolisempaa ja tiiviimpää yhteistyötä eri kiinteistöalan tahojen kanssa.

Granlund-konsernin yhteystiedot

Löydät kaikkien toimipisteidemme yhteystiedot tämän linkin takaa.

Yhteystietoihin