Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennushankkeiden kustannuslaskija, Helsinki

Rakennushankkeiden kustannuslaskija, Helsinki

Haluatko parantaa rakennushankkeiden tuottavuutta omalla panoksellasi? Haluaisitko tiimiin, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita ja kaveria autetaan aina?

Tehtävässä pääset mukaan erilaisiin rakennushankkeisiin, joiden koot vaihtelevat muutamasta sadasta bruttoneliömetristä usean sadantuhannen bruttoneliömetrin uudis- ja peruskorjaushankkeisiin. Kustannuslaskijana olet mukana hankkeen jokaisessa vaiheessa hankkeen suunnittelusta ja tarveselvityksestä aina toteutukseen asti.

Työkavereiksi saat kymmenen kustannus- ja määrälaskennan asiantuntijaa, jotka työskentelevät pääosin tiiminä. Meillä kaikki tiimin jäsenet ovat tasa-arvoisia keskenään. Jaamme kokemustamme ja tuemme toisiamme.  Ilmapiiri on avoin. Käytössämme on alan tunnetuimmat laskentaohjelmistot, joihin saat tarvittavan perehdytyksen.

Asiakkaamme arvostavat osaamista ja laadukasta tulosta. Nämä arvot ovat myös meille tärkeitä, ja kehitämme osaamistamme määrätietoisesti. Varmistamme kehittymisesi tarjoamalla jatkuvaan koulutusta ja halutessasi urapolkusuunnitelman.

Lue Granlundin kustannusohjauksen palveluista

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta.

Sinulla ei mene sormi suuhun kiivaassakaan tahdissa. Olet avoin ja yhteistyökykyinen ja halukas oppimaan uutta. Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 30.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jari vastaa niihin mielellään. Toimialajohtaja Jari Salmen tavoitat joko puhelimitse, p. 04308200487 tai sähköpostitse osoitteesta jari.salmi@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?