Hyppää sisältöön
Henrik Ranta, taloushallinto

Henrik Ranta, taloushallinto

Granlundin kasvu ja kansainvälistyminen ovat tuoneet paljon uusia ja mielenkiintoisia haasteita, kertoo Henrik, joka toimii controllerina Granlundin taloushallinnossa.

Henrik toimii controllerina Granlund konsernissa. Koulutukseltaan hän on laskennan ja rahoituksen tradenomi. Henrik teki valmistuessaan 2012 opinnäytetyönsä Granlundilla käyttöönotetusta sähköisestä laskutusjärjestelmästä ja työskenteli valmistumisensa jälkeen laskutuksessa ennen siirtymistä controllerin tehtäviin.

“Työnkuva on laaja ja vaihteleva sisältäen mm. raportointia, laskentaa, budjetointia ja erilaisia selvityksiä. Aamulla töihin mennessä ei välttämättä tiedä minkälaisia työtehtäviä päivä tuo tullessaan. Granlundin kasvu ja kansainvälistyminen ovat tuoneet paljon uusia ja mielenkiintoisia haasteita. Ilmapiiri ja työkaverit ovat mukavia, joten viihdyn hyvin Granlundilla. Olen viiden vuoden aikana päässyt tutustumaan toimialaan ja sen ihmisiin monien erilaisten työtehtävien kautta.”

Henrik pitää työpaikan tarjoamia etuja kannustavina, oman ryhmän kanssa tehdään esimerkiksi joka vuosi ulkomaanmatka. Firman kehityssuunta on hyvä, brändiä on kehitetty ja kansainvälisyyttä haettu.

Harrastuksina ovat mm. kuntosali, sähly, jalkapallo ja jääkiekko.

Lue lisää Granlundilaisten uratarinoita

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan granlundilaisten kertoa itse.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?