Hyppää sisältöön
Jari Nuutinen, sähkösuunnittelu

Jari Nuutinen, sähkösuunnittelu

Sähköosaston projektipäällikkönä Joensuun toimistolla työskentelevä Jari pitää erityisesti hyvästä työilmapiiristä ja työkavereista.

Jari työskentelee Sähköosaston projektipäällikkönä Joensuun toimistolla. Hänen vastuualueensa ovat teollisuusasiakkaat ja ATEX-tarkastelut.

Koulutukseltaan Jari on sähköautomaatiotekniikan ja sähkövoimatekniikan teknikko. Ennen Granlundille tuloaan hänellä oli toistakymmentä vuotta työkokemusta teollisuuden prosessien ja sähkönjakelun sähkösuunnittelusta. Lisäksi hänellä on monipuolisesti kokemusta rakennussähkösuunnittelusta, sähköasennusten toteutusvalvonnasta, sähköistyksen käyttöönotoista ja rakennuttamisesta sekä ATEX-selvitysten tekemisestä.

Jari vastaa Granlundin ATEX-selvityksistä ja toimii niissä konsernin yhteyshenkilönä. Työtehtävät Granlundilla vaihtelevat viikoittain projektinhoidon, suunnittelun, ohjauksen ja asiakastapaamisten välillä. Hänen viikkonsa sisältävät myös kokouksia, koulutusta ja matkustelua asiakasprojektien tiimoilta. Lisäksi Jari tekee sähkölaitteistojen käytönjohtotöitä asiakkaille.

Granlundilla työskentelyssä Jari pitää erityisesti hyvästä työilmapiiristä ja työkavereista. Kanssakäyminen työkavereiden kanssa on rentoa ja myös vapaa-aikana ollaan tekemisissä.

Lisäksi Jari arvostaa sitä, että Granlund tukee hyvin työntekijän kehittymistä esimerkiksi ulkoisin tai Granlundin sisäisin koulutuksin. Työn mielekkyyttä lisää se, että työt saa hoitaa itsenäisesti, mutta tukea löytyy sitä pyydettäessä. Työkalut ovat toimivia ja ajanmukaisia.

Vapaa-ajallaan Jari liikkuu monipuolisesti esimerkiksi salibandyn ja pilateksen parissa. Lisäksi hän juoksee, luistelee ja hiihtää sekä kalastaa. Hirvenmetsästys kuuluu syksyn harrastuksiin.

Lue lisää Granlundilaisten uratarinoita

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan granlundilaisten kertoa itse.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?