Hyppää sisältöön
Minna Hietanen, kiinteistönpito

Minna Hietanen, kiinteistönpito

Toimistolla työskentelee useita eri alojen asiantuntijoita, joten työyhteisö tarjoaa vastauksia moniin eri kysymyksiin, kertoo Minna. Hän työskentelee Joensuussa ylläpidon asiantuntijana.

Minna työskentelee Joensuun toimipisteellä ylläpidon asiantuntijana. Hän on koulutukseltaan ympäristöteknologian YAMK -insinööri ja lisäksi Minnalla on automaatio- ja rakennustekniikan AMK -insinööritutkinnot. Ennen Granlundille tuloaan hän työskenteli erilaisissa tehtävissä teollisuuden parissa ja toimi projekti-insinöörinä konsulttitoimistossa.

Minnan työpäivät ovat vuorovaikutuksellisia ja monipuolisia. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluvat Granlund Manager -kiinteistönpitojärjestelmän pääkäyttäjän ja asiakasvastuuhenkilön tehtävät sekä huoltokoordinointi.

Granlund Manager -ohjelmisto oli Minnalle tuttu jo ennen Granlundille tuloa, sillä hän toimi aiemmassa työpaikassaan asiakkaan Granlund Managerin pääkäyttäjänä.

Asiakasvastuuhenkilönä Minna osallistuu asiakkaan palvelukokonaisuuden tarpeiden täyttämiseen ja auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Minna hallinnoi lisäksi Granlund Managerin markkinointia ja asiakashankintaa Pohjois-Karjalan alueella. Työviikot sisältävät myös koulutusta, huoltokirjojen ja -suunnitelmien laadintaa sekä ylläpitoa.

Minnan työpäivien yksi parhaista puolista on niiden yllätyksellisyys. ”Aamulla ei voi koskaan tietää, mitä työpäivä tuo tullessaan. Työni on vaihtelevaa ja se sisältää esimerkiksi paljon asiakaskohtaamisia. Olen lisäksi vuorovaikutuksessa useiden muiden ihmisten, kuten suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja rakennuttajien kanssa.”

Toimistolla työskentelee useita eri alojen asiantuntijoita, joten työyhteisö tarjoaa vastauksia moniin eri kysymyksiin. Lisäksi ilmapiiri työpaikalla on hyvä.

Työskentelyn vastapainoksi Minna liikkuu paljon luonnossa. Hän marjastaa, sienestää, retkeilee ja mökkeilee ahkerasti.

Lue lisää Granlundilaisten uratarinoita

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan granlundilaisten kertoa itse.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?