Hyppää sisältöön
Pasi Poikonen, sähkösuunnittelu

Pasi Poikonen, sähkösuunnittelu

Pasi toimii teknisenä johtajana sähkösuunnittelun puolella. Tehtävät vaihtelevat todellisista asiakasprojekteista konsernitason strategisiin kehittämisprojekteihin.

Helsingissä työskentelevä Pasi valmistui Tampereen teknillisestä yliopistosta sähkövoimatekniikan diplomi-insinööriksi vuonna 2005. Pääaineenaan hänellä oli sähkövoimatekniikka ja sivuaineenaan moderni sähköenergiatekniikka.

Ennen Granlundille tuloaan Pasi oli hetken aikaa töissä sähkövoimatekniikan laitoksella tutkimusapulaisena. Käytännössä hän tuli lähes suoraan koulusta Granlundille, kun työpaikkailmoitus netissä herätti Pasin mielenkiinnon hakea paikkaa Helsingin toimistolta.  

Pasi toimii Granlundin sähköosaston teknisenä johtajana Helsingissä. Tyypillisen viikon aikana hän osallistuu noin kymmeneen erilaiseen asiakasprojektiin, joissa Pasi toimii yhä enemmän suunnittelijoiden sparraajana tai teknisenä asiantuntijana. Asiakkaita hän tapaa projektien ja yhteistyön kehittämisen merkeissä. ”Pidän huolta, että ryhmämme toimii ja projektit etenevät – viime aikoina myös sähköosaston mittakaavassa. Tehtävät vaihtelevat todellisista asiakasprojekteista konsernitason strategisiin kehittämisprojekteihin. Tylsiä hetkiä ei pääse syntymään, kun tekemistä on riittävästi”, Pasi kokoaa.

Granlundilla Pasi arvostaa vastuuta ja vapautta sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työkuvaansa ja tehtäviinsä. Hän kertoo saaneensa osallistua kiinnostaviin ja monipuolisiin projekteihin. Lisäksi ilmapiiri Granlundilla on hyvä, ja apua on helppo kysyä sekä saada.

Lapsen syntymän jälkeen perhe-elämä on täyttänyt Pasin vapaa-ajan. Aiemmin hän liikkui ja harrasti aktiivisesti muun muassa hiihtoa, juoksua, uintia ja kuntosalia.

Lue lisää Granlundilaisten uratarinoita

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan granlundilaisten kertoa itse.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?