Hyppää sisältöön
Sarah Y. Yan, energiakonsultointi

Sarah Y. Yan, energiakonsultointi

Sarah arvostaa Granlundissa erityisesti sitä, miten yhtiö tarjoaa nuorille asiantuntijoille tasapuolisia mahdollisuuksia ja tilaisuuden työskennellä tiimissä kokeneiden huippuammattilaisten kanssa.

Sarah syntyi Kiinassa, mutta on asunut Suomessa jo useamman vuoden. Hän on opiskellut teknillisessä korkeakoulussa Singaporessa sekä kahdessa eri yliopistossa Britteinsaarilla. Sarah on myös työskennellyt rakennus- ja kiinteistönhuoltoalalla Singaporessa sekä rakennusalan konsulttina Briteissä. Hänellä on kokemusta mm. rakennusalan suunnittelutehtävistä ja sopimusneuvotteluista.

Sarah aloitti Granlundilla vuoden 2011 alussa ja työpaikan löytyminen oli onnekas sattuma. Sarah oli Helsingissä lomamatkalla, kun hän huomasi työtarjouksen, joka vastasi täydellisesti hänen etsimäänsä. Nyt Sarah työskentelee Granlundin Helsingin toimipisteessä rakennusten energiasimulaatioiden parissa. Sarah saa työssään tutkia ja kokeilla erilaisia ohjelmistoja sekä osallistua vaativiin suunnittelu- ja tutkimushankkeisiin kotimaassa ja ulkomailla.

Sarah arvostaa Granlundissa erityisesti sitä, miten yhtiö tarjoaa nuorille asiantuntijoille tasapuolisia mahdollisuuksia ja tilaisuuden työskennellä tiimissä kokeneiden huippuammattilaisten kanssa. Vaihtelevien työtehtävien ansiosta Sarahilla on mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta ja kehittää omaa ammattitaitoaan.

”Tämä työ on täyttänyt odotukseni ja ylittänytkin ne. On aina haastavaa, mutta myös innostavaa tutustua uusiin asioihin”.

Lue lisää Granlundilaisten uratarinoita

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan granlundilaisten kertoa itse.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?