Granlund Isännöinti

Granlund Isännöinti huolehtii taloyhtiöiden tulevaisuudesta 

Granlund on tehnyt uuden aluevaltauksen ja laajentunut myös isännöintialalle.Granlund Isännöinti on taloyhtiöiden hallituksen kumppani, joka huolehtii sekä päivittäisestä arjesta että taloyhtiön elinkaaresta.  

Siirry Granlund Isännöinnin verkkosivuille

Palvelupaketti tekee asumisesta ja omistamisesta vaivattomampaa 

Uuden ajan isännöintipalvelu kattaa kaikki taloyhtiöiden tarvitsemat toimenpiteet. Isännöintipalveluun sisältyy aina vakiona taloyhtiön auditointi sekä korjaus- ja kunnostustoimenpiteiden aikataulutuksen suunnittelu ja optimointi. Palveluun kuuluu myös oma vastuuisännöitsijä, jonka kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa. 

Tutustu Granlundin isännöintipalveluun

Granlund Manager on nyt myös taloyhtiöiden hyödynnettävissä 

Parhaat päätökset perustuvat oikeaan tietoon. Granlund Manager -ylläpitojärjestelmä kautta pidetään taloyhtiön tekniset tiedot aina ajan tasalla ja käytettävissä. Tiedon avulla voidaan suunnitella tulevia korjauksia ja huolehtia taloyhtiöiden elinkaaresta suunnitelmallisesti ja hallitusti. 

Tutustu tarkemmin Granlund Manageriin

Suunnitteilla peruskorjaus tai putkiremontti? 

Granlundin asiantuntijat vastaavat myös taloyhtiöiden korjausten valmistelusta, kilpailutuksista, projektinjohdosta, suunnittelusta ja valvonnasta. Energiansäästöä ja vastuullisia valintoja arvostavalle taloyhtiölle Granlund tarjoaa energiaseurantaa, parannusehdotuksia energiatehokkuuteen ja tietoa hiilijalanjäljestä. 

Lue lisää korjausrakentamisen palveluista