Kylmätekniikka

Luotettavaa kylmätekniikkaa kauppoihin, kentille ja keittiöihin

Asiantuntijoillamme on noin 20 vuoden kokemus kylmätekniikan suunnittelusta ja konsultoinnista. Suunnittelemme energiatehokkaat kylmäjärjestelmät kohteisiin, joissa vaaditaan ehdotonta toimintavarmuutta.

Kylmätekniikalla vakaat olosuhteet sisällä ja ulkona

Kaupan alalla, ammattikeittiöissä sekä elintarvike- ja lääketeollisuudessa kylmätekniikan on toimittava luotettavasti ympäri vuoden. Kaupan kylmän lisäksi suunnittelemme kylmälaitteita ja -varastoja keskus- ja suurtalouskeittiöihin, joissa elintarviketurvallisuudella on ratkaiseva merkitys. Huolehdimme myös jäähallien ja urheilukenttien lämpötila- ja kosteusolosuhteista.

Käytämme ympäristöä säästäviä kylmäaineita

Koska ympäristövastuullisuus on tärkeää sekä meille että asiakkaillemme, seuraamme tiiviisti EU:n kylmäainelainsäädäntöä. Hyödynnämme uusimpia matalan GWP-arvon kylmäaineita, kuten hiilidioksidia ja ammoniakkia. Olemme kehittäneet luonnonmukaisten kylmäaineiden käyttöä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kiinteistön muuhun talotekniikkaan integroituvat kylmälaitteet

Kylmätekniikan järjestelmävalinnoissa huomioidaan aina energiatehokkuus, elinkaarikustannukset ja yhteensopivuus muun talotekniikan kanssa. Hyödynnämme Granlundin laajaa osaamista esimerkiksi lämmöntalteenotossa ja lämpöpumppuratkaisuissa. Myös IoT on kuulunut kylmätekniikan olosuhdevalvontaan jo vuosia, ja tunnemme alan parhaat etäohjaus- ja etäkäyttöratkaisut.

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake