Hyppää sisältöön
UutinenGranlund Manager -uutuudet: auditointimoduuli ja mobiili uudistuvat

Granlund Manager -uutuudet: auditointimoduuli ja mobiili uudistuvat

5.11.2019 – Granlund Managerista löytyy uusia ominaisuuksia ja vanhoja toiminallisuuksia on parannettu.

Aihepiiri
Data ja digitalisaatio
Jaa

Granlund Manager auditointimodulin uudistuksia

Palvelualueen valinta

Auditointiprosessiin on tuotu oma palvelualuevalinta omalla voimassaoloajalla, mikä mahdollistaa auditoinnin palvelualueiden näkyvyyden paremman hallinnan.

Uudet auditointivaiheet ja uuden auditoinnin aikataulutus

Auditointiprosessiin on tuotu uudet vaiheet Luonnos ja Hyväksytty. Asiakaskohtaisella asetuksella voi valita onko Hyväksytty -vaihe käytössä, Valmis -vaiheen lisäksi.

Kun auditointi on merkattu valmiiksi tai hyväksytyksi, Granlund Manager ehdottaa nyt automaattisesti uuden auditoinnin aikataulusta tuleville auditointikausille. Uudelle auditointiluonnokselle valitaan automaattisesti sama auditointipohja, palvelualue ja vastuuhenkilö.

Mobiiliapplikaation uusi versio julkaisu

Granlund Manager mobiiliapplikaatioon tehdään parhaillaan useita uudistuksia. Lokakuussa julkaistussa versiossa sekä iOS- että Android-alustalle tuotiin kaksi merkittävää uudistusta, useiden pienten korjausten lisäksi.

Suosikkikohteiden lisäys/muokkaus/poisto mobiilissa

Yksi eniten toivottuja muutoksia mobiiliapplikaatioon on nyt julkaistu. Sen sijaan että mobiilissa näkyviä kohteita pitää hallinnoida web-sovelluksessa, käyttäjä voi nyt lisätä, poistaa ja muokata suoraan mobiiliapplikaatiossa.

Tehtävän tunniste (ID) näkyvissä mobiilissa

Palvelupyyntöjen, huoltotehtävien ja käyttöpäiväkirjamerkintöjen tunnistenumero (ID) näkyy nyt myös mobiilissa tehtävälistalla ja tehtävän tarkemmalla sivulla.

Uusi interaktiivinen käyttöopas

Granlund Managerin käyttöopas on uudistettu. Perinteisen pdf-tiedoston sijaan web-käyttöliittymässä avautuu nyt interaktiivinen käyttöopas. Selkeässä käyttöliittymässä on helppo navigoida linkkien välillä aiheesta toiseen, tai etsiä ohjeita halutusta aiheesta. Käyttäjä voi myös antaa palautetta vastasiko ohje kysymykseen, tai aloittaa chat-keskustelun Granlund Manager asiakastuen kanssa. Uusi käyttöopas on tässä vaiheessa julkaistu suomenkieliseen käyttöliittymän. Englanninkielinen versio on tulossa.

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Rakennuttamisen liiketoiminta on Granlundilla vahvassa kasvussa

02.04.2024 – Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan liiketoiminta on kasvanut vuosikymmenessä yli 17 miljoonaan euroon. Asiakkaat arvostavat erityisesti kokonaispalvelua.

Uutinen

Ken Dooley palaa Granlundille Chief Data Officerin rooliin

25.03.2024 – Työskenneltyään muutaman vuoden kasvuyrityksessä, Ken Dooley palaa Granlundille tehtävänään tuoda dataliiketoimintaan uusia tuulia ja kiinteistöjen käyttäjien näkökulmaa.

Uutinen
Tiia-Lotta Tuominen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

07.03.2024 – Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Uutinen
Timo Palonkoski, Granlund

Timo Palonkoski liiketoiminnan kehitysjohtajaksi Granlundille

26.02.2024 – Liiketoiminnan kasvattamisen ja kehittämisen ammattilainen Timo Palonkoski on nimitetty Granlundille liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävään.

Uutinen
Davor Stjelja, Priyanka Thapa, Anna Korolyuk ja Nhung Nguyen

Kansainväliset granlundilaiset osallistuvat aktiivisesti yhtiön monimuotoisuuden kehittämiseen

15.02.2024 – Granlundin kansainvälisillä työntekijöillä on paljon annettavaa työyhteisön monimuotoisuudelle ja osaamisen kasvattamiselle. Neljä Suomeen muuttanutta granlundilaista kertoo kokemuksistaan.

Uutinen
Pekka Metsi, Granlund

Granlund teki hyvän tuloksen haastavassa markkinatilanteessa

13.02.2024 – Granlund pärjäsi hyvin vuonna 2023, vaikka kiinteistö- ja rakennusalan markkinatilanne oli haastava. Vahvat asiakassuhteet sekä erikoisosaaminen kantoivat vaikeinakin aikoina.

Uutinen

Mitä tietoa etsit?