Uutiset

Aamiaisseminaari 26.5. tiloista liiketoiminnan tukena

Aamiaisseminaari liiketoimintaa tukevista tiloista ja palvelumuotoilusta 26.5.2016 klo 8.15-10.30.

Uutinen

#toimivuus #tyytyväisyys #tehokkuus

Tiloilla on merkittävä vaikutus yrityksen liiketoimintaan. Tehokkailla tiloilla, hyvällä ylläpidolla ja oikeanlaisilla työskentelyolosuhteilla voidaan vaikuttaa hyvinvointiin, tuottavuuteen ja sitä kautta yrityksen tulokseen toimialasta riippumatta. Lisäksi oikeanlaisella suunnittelulla voidaan suoraan vaikuttaa tilakustannuksiin ja hallita tiloihin liittyviä riskejä.

Asiakkaan kokemus viimekädessä määrittää sen, onko tila toimiva vai ei. Sami Oinonen Pinto Designiltaavaa käyttäjälähtöisyyden ja asiakkaan arjen huomioimista lähtökohtia ja antaa tilojen käyttäjille avaimia siihen, miten hyvä tila saadaan aikaiseksi.

Hyvällä suunnitelmalla ja toimintamallien kriittisellä tarkastelulla voidaan parantaa kustannustehokkuutta sekä tukea ydinliiketoimintaa. Sopimuksiin ja tekniikkaan liittyvät riskit kannattaa tunnistaa jo etukäteen, jolloin niihin voidaan varautua ja mahdolliset vaikutukset minimoida. Granlund Consultingin vanhempi asiantuntija Paul Malino neuvoo, miten reaktiivisestä ongelmanratkaisusta päästään proaktiiviseen toimintamalliin.

Case-esimerkkinä esillä on Restelin uusi konsepti, joka haastaa muut hotelliketjut uudellahyvinvointiin ja aitoon asiakasarvoon perustuvalla palvelulla.

Lisäksi paikalla on asiantuntijoita, jotka ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi mm. käyttäjän ja tilan hyvinvoinnin yhdistämisestä, palvelumuotoilun mahdollisuuksista, audiovisuaalisista- ja valaistusratkaisuista tai turvasuunnittelusta.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä 23.5.2016 mennessä. Ilmoittauduthan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tilaisuus on maksuton. 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli