Uutiset

Ammattikeittiösuunnittelu mukaan Granlund PLUS -palveluihin

Uutinen

Granlund PLUS -palvelut löytyvät nyt neljästä uudesta paketista, jotka kokoavat erikoissuunnittelun ja -konsultoinnin osaamisemme. Samantyyppiset palvelut on tuotu yhteisen nimikkeen alle, jolloin asiakkaalle voidaan tarjota selkeitä palvelukokonaisuuksia. PLUS-osaaminen on hankittavissa myös yksittäisinä palveluina.

Ammattikeittiösuunnittelu mukaan
Tehokkaat keittiöratkaisut ovat olennainen osa onnistunutta ruokatuotantoa keskuskeittiöistä kahviloihin. Keittiösuunnittelu tuli uutena palveluna mukaan Clean & Cool -palvelupakettiin huhtikuussa. Yksikköä vetää ammattikeittiösuunnittelun asiantuntija Inkeri Savela, joka korostaa keittiösuunnittelussa ruoanvalmistusmenetelmien ja keittiöprosessien tuntemusta. ”Tutustumme asiakkaan tarpeisiin, esitämme vaihtoehtoisia toteutusmalleja ja visualisoimme ne 3D-ratkaisuilla”, kertoo Savela suunnitteluprosessista.

Granlund PLUS -palvelupaketit

Digital & Alive
Vaikuttavia esitystiloja, helppokäyttöistä av-tekniikkaa, toimivaa akustiikkaa ja loistavia valaistusratkaisuja. Virtuaalimallit herättävät suunnitelmat eloon.

Clean & Cool
Puhtaus on tärkeää työmailla ja asettaa erityisvaatimuksia puhdasolosuhteissa. Kylmäsuunnittelussa varmistetaan laatu ja viihtyvyys. Keittiösuunnittelu hakee parhaat ratkaisut eri tyyppisiin  toimintamalleihin keskuskeittiöistä kahviloihin.

Powerful and Electric 
Vaativat teollisuuden ja sähköverkkojen tarpeet edellyttävät katkeamatonta sähkönsaantia. Analysoimme myös erikoisolosuhteita ja magneettikenttiä.

Security & Safety 
Turvallinen toimintaympäristö on toimintaedellytys niin yrityksille kuin viranomaisille. Luotettavat ICT- ja radioverkkoyhteydet takaavat toiminnan.

Lisätietoa:
Inkeri Savela, asiantuntija
Ammattikeittiösuunnittelu
050 301 3863
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Sanna Forsman
Valaistus, Granlund PLUS
050 3522 751
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli