Uutiset

Asiakkaat kiittävät Granlundin pelastussuunnitelmia

Granlund laatii kiinteistöjen pelastussuunnitelmat verkkoon, koska näin ne ovat kaikkien tarvitsevien osapuolten saatavilla ja aina ajan tasalla.

Uutinen

Granlund Pelastussuunnitelmien laadinnat ovat jatkuneet vuoden 2017 puolella vauhdikkaasti ja ne keräävät kiitosta asiakkailta. Granlund laatii kiinteistöjen pelastussuunnitelmat verkkoon, josta niitä voidaan käyttää ja muokata joustavasti - laitteesta, ajankohdasta ja paikasta riippumatta.

Vakioasiakkaita pelastussuunnitelmien laadinnassa ovat muun muassa Sipoon kunta ja Valion Eläkekassa. Lisäksi SuperPark Espoo luottaa niin ikään Granlund Pelastussuunnitelmaan.

- Myös Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin Hämeenlinnan sairaalan sekä sairaalaosastojen pelastussuunnitelmien laadinnat ja käyttöönotto toteutetaan kevään 2017 aikana, kertoo Granlund Pelastussuunnitelmien yhteyshenkilö Markku Salminen.

Asiakkaat ovat olleet pelastussuunnitelmien laatimiseen hyvin tyytyväisiä.

- Ensimmäistä kertaa pelastussuunnitelma on aidosti läpinäkyvä ja ajantasainen sekä muutenkin ilmeeltään nykyaikainen. Ero aikaisempaan on huomattava, kertoo Sipoon kunnan kiinteistövastaava Ville-Veikko Lallukka.

Kiinteistöpäällikkö Ritva Rantanen Valion Eläkekassasta puolestaan toteaa Granlund Pelastussuunnitelmien olevan hyvin laadittuja, kattavia ja selkeitä. Nettipohjainen käyttö onnistuu hänen mukaansa erinomaisesti.
 
Pelastussuunnitelmat integroituvat Granlund Manageriin
 
Granlund Pelastussuunnitelma on mahdollista myös integroida Granlund Manageriin ja pitää suunnitelma ajan tasalla samalla tavalla kuin muutkin kiinteistön suunnitelmat ja järjestelmät.

Esimerkiksi Kalasataman Redissa käytetään Granlund Manageria yhdessä Pelastussuunnitelman kanssa. Ensimmäisenä syksyllä 2017 valmistuu alueen terveys- ja hyvinvointikeskus TeHyKe.

- Nykyisin sähköiset huoltokirjat ja muut toiminnanohjausjärjestelmät löytyvät verkosta, joten on perusteltua, että pelastussuunnitelmakin löytyy sieltä. Näin se on kaikkien tarvittavien osapuolten saatavilla ja aina ajan tasalla. Olemme huolehtineet, että Granlundin pelastussuunnitelman tietoturva on huolellisesti hoidettu. Tiedot säilytetään aina suojatuilla, varmennetuilla ja salatuilla palvelimilla ja käyttöoikeudet määritellään tarpeenmukaisiksi, Markku Salminen korostaa.

Lisätietoja:

Markku Salminen
Granlund pelastussuunnitelmat -yhteyshenkilö
p. 050 502 0990
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli