Asiantuntijatyön vastapainoksi makuja ja tuoksuja

Asiantuntijatyön vastapainoksi makuja ja tuoksuja

Ruuanlaitto ja eri raaka-aineiden yhdisteleminen tuovat viikonloppuihin sitä jotakin. Viinilasin kanssa eri yrttien vertailulla ja tasapainottelulla saatu aistien liikunta tuo piristystä ja opettaa.

Blogikirjoitus

Keittiössä pääsee kokeilemaan kaikkea uutta ja hienoa samalla, kun säilytetään raaka-aineiden perusolemus - niiden luonnollinen hienous. Raaka-aineiden makuja voidaan korostaa tai pehmentää – ihan kuin talo, jossa sen perusolemus säilyy mutta viihtyisyyttä ja tunnelmallisuutta säädellään sopivaksi tilaratkaisuilla ja valaistuksella. Työssäni säätelen ratkaisuja, joilla perustasta eli siitä itse rakennuksesta saadaan pitkäikäinen, kun säilytetään rakennuksen muuntautumiskyky tulevaisuuden vaatimuksia varten.

Nämä teokset, joissa eri yrttien, vihannesten ja muiden raaka-aineiden maut ja vivahteet kietoutuvat yhteen kuin myrsky, vievät eri puolille maailmaa – seikkailuja voi siis kokea ihan vaan kotikeittiössä. Työssäni eri projektien mausteena ovat erilaiset yhteistyökumppanit ja kollegat sekä toimintaympäristöt. Asiakkaan kohtaaminen ja asiakastarpeisiin vastaavien uusien ratkaisujen kehittäminen toimivat työni mausteena, tarkemmin määriteltynä ne ovat työn ja tekemisen suola.

Tähän kun vielä lisätään eri vuodenaikojen ominaispiirteet ja eri aikakausien perinteet, päästään keittiössä toteuttamaan myös aikamatkoja. Kiinteistöomaisuuden hallinnassa aikamatkoja tahdittaa kvartaalitalous. Keittiö puolestaan on kuin sukkula, josta katsottuna alkaakin jo näyttäytyä seuraavaksi horisontissa joulun teema.

Joulunodotusterveisin,

Haidar Medallal

Haidar työskentelee kiinteistöjohtamisen asiakkuuspäällikkönä Granlund Consulting Oy:ssä.

Takaisin blogiin

Jaa kirjoitus

Kommentit

0 kommenttia