Uutiset

Energiansäästöviikon haaste innosti kokeilemaan kasvisruokaa

Kasvisten lisääminen ruokavaliossa lisää energiaa

Uutinen

​Granlund osallistui Motivan Energiansäästöviikkoon lokakuussa kasvisruokahaasteella. Tavoitteena oli innostaa henkilöstöä kasvisruokailuun ja samalla vähentää CO2-päästöjä. Energiansäästöviikkoon haluttiin ottaa tänä vuonna aikaisempaa kokonaisvaltaisempi hyvinvoinnin näkökulma.

Haasteeseen lähdettiin innokkaasti mukaan koko konsernissa, 85% konserniyrityksistä osallistui haasteeseen ja miltei 200 henkilöä otti haasteen vastaan. Viikon aikana oli tavoitteena sitoutua kasvisvaihtoehdon valintaan lounaalla mahdollisimman monena päivänä. Koska kyse oli haasteesta, osastot kilpailivat myös keskenään. Voiton vei Granlundin hallinto, jossa sitouduttiin haasteeseen 87,5 % vahvuudella.

Viikon aikana kasvisruoan menekki kasvoi Malmin pääkonttorin henkilöstöravintola Granlunchissa noin 10-15 % päivässä. Haaste siis selvästi innosti lisäämään kasvisten määrää lounaalla.

"On hienoa, että niin moni innostui kokeilemaan kasvisruokaa. Kasvispainotteinen ruokavalio lisää hyvinvointia ja jaksamista työpäivän aikana. Ravinto on myös yksi osa-alue uudessa Hyvinvoiva tila -konseptissamme", kertoo Granlund Consultingin ympäristötoimialajohtaja Heli Kotilainen

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli