Uutiset

Energiapolar, Granlund Rovaniemi ja Verisure aloittavat yhteistyön

Tavoitteena parantaa Lapin yritysten energiatehokkuutta ja turvallisuutta.

Uutinen

Lappilainen sähkön myynti-ja markkinointiyhtiö Energiapolar, talotekniikan suunnittelu- ja konsultointipalveluita tarjoava Granlund Rovaniemi sekä turvallisuuspalveluja ja hälytysjärjestelmiä tarjoava Verisure ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimukset tarjotakseen yhdessä yrityksille energiatehokkuutta ja turvallisuutta parantavia palveluita Pohjois-Suomessa. Kaikille osapuolille tehokas energiankäyttö sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat ovat erittäin tärkeitä, joten yhteistyön käynnistäminen oli luontevaa. 

Energiapolarin asiakkuuspäällikkö Ari Kortesalmen mukaan sähköyhtiö on innolla mukana yhteistyöhankkeessa. ”Yhteistyön avulla pystymme vastaamaan lappilaisten yritysasiakkaidemme energiatehokkuus- ja turvallisuussektorin tarpeisiin aikaisempaa paremmin. Yritysasiakkaamme voivat hyödyntää alan uusinta tieto-taitoa sekä heille tarjottavien yhteisten konkreettisten etujen kautta saada todella isoja euromääräisiä hyötyjä lyhyen-, keskipitkän- ja pitkän aikavälin investointeja ajatellen”, toteaa Kortesalmi.

Granlund Rovaniemen toimitusjohtaja Jukka Kärki mainitsee, että pohjoisissa olosuhteissa energiatehokkuuden merkitys kasvaa entisestään. "Yhteistyössä voimme tarjota lappilaisille asiakkaille monipuolisia energiahallinnan palveluita juuri heidän tarpeisiin. Energiaratkaisut kannattaa valita pitkällä tähtäimellä ajatellen, niin laatua kuin kustannustehokkuutta. Energiaoptimoinnin avulla on mahdollista löytää rakennuksen elinkaaren kannalta parhaat vaihtoehdot”, kuvailee Kärki.

Useat lappilaiset yritykset ovat viimeaikoina investoineet toiminnan jatkuvuuden turvaamiseen turvallisuusratkaisuiden avulla. ”Yritysten turvallisuus ymmärretään Suomessa turhan usein kapeasti pelkkänä murtoturvana, vaikkakin moderni turvapalvelu pitää sisällään suojan myös palo- ja vesi- ja kosteusvahinkojen ehkäisyn – useinhan juuri nämä aiheuttavat suurimmat katkokset yrityksen ydinliiketoimintaan”, toteaa Verisuren toimitusjohtaja Sami Ranta. Esimerkiksi matkailualan yritykset ovat viime aikoina kiinnostuneet toiminnan turvaamisesta. Matkailusektori on Pohjois-Suomessa todella vahvassa kasvussa ja uusia isoja investointeja lähtee käyntiin lähes viikoittain. ”Samalla matkailijoiden määrä alueella lisääntyy ja turvallisuusasioihin on syytä kiinnittää enemmän huomiota”, lisää Ranta.

Lisätiedot:

Ari Kortesalmi 
Asiakkuuspäällikkö, Energiapolar Oy
ari.kortesalmi@energiapolar.fi | p. 040 357 8711

Jukka Kärki
Toimitusjohtaja, Granlund Rovaniemi Oy
etunimi.sukunimi@granlund.fi | p. 040 702 5679

Sami Ranta
Toimitusjohtaja, Verisure Oy
sami.ranta@verisure .fi | p. 040 550 2224 


Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli