Uutiset

Granlund Consulting julkaisi uuden Käyttäjät-palvelukokonaisuuden

Palvelukokonaisuudessa halutaan huomioida entistä tehokkaammin kiinteistöjen käyttäjät ja loppuasiakkaat.

Uutinen

Granlund Consulting haluaa tuoda ratkaisuja tilojen kustannustehokkaaseen hallintaan, hankintaan ja käyttöön.

- Haluamme toimia kumppanina kiinteistöihin liittyvissä kysymyksissä ja tuoda asiantuntijanäkemyksemme mukaan yrityksenne strategisiin ratkaisuihin sekä arkipäivän toimintaan, summaa Käyttäjät-palvelua vetävä Paul Malino.

Uusi palvelukokonaisuus on suunnattu vuokralaisille tai käyttäjäomistajille toimialasta riippumatta ja sen tarkoituksena on parantaa organisaatioiden resursseja ja osaamista tilakysymyksissä sekä osaltaan mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan.

- Tuemme vuokralaisten päätöksentekoa esimerkiksi simuloimalla ja optimoimalla tilaratkaisuja ja niiden investointi- ja ylläpitokustannuksia. Toisaalla voimme auttaa palveluverkoston rakentamisessa ja vuokrasopimusvelvoitteiden täyttämisessä.

Malinon mukaan tilat ja niiden sijainti sekä tekniset ominaisuudet tarjoavat käyttäjilleen sekä haasteita että mahdollisuuksia, joiden selvittämiseen kannattaa käyttää asiantuntija-apua.

- Keskeistä on muun muassa oikea sijainti suhteessa eri sidosryhmiin, tilojen tehokkuus ja joustavuus talouden, tuotannon ja toimintamallien suhteen, työympäristön mahdollisuudet työteon tuottavuuden lisäämisessä ja ympäristöön liittyvät tekijät puhuttavat nyt erilaisia tilojen käyttäjiä.

Kesäkuun alussa yksivuotisjuhliaan viettävän Granlund Consultingin toimitusjohtaja Miia Anttila korostaa, että yritykselle on tärkeää tuoda uutta ajattelua alalle.

- Haluamme tuoda käyttäjänäkökulman vahvemmin esille koko alalla ja siksi mielestämme on myös luonnollista, että meillä on tähän tarpeeseen oma palvelukokonaisuus. Me haluamme ajatella ensisijaisesti ihmistä, emme seiniä heidän ympärillään. Siksi lähdimme kehittämään palvelua käyttäjä-ajattelu edellä.

Tuoreen yrityksen ensimmäinen vuosi on sujunut vauhdikkaasti ja Anttila on tyytyväinen palveluvalikoiman nopeaan kehittymiseen.

- Aloitimme kahden toimialan, energian ja ympäristön kärjillä. Pian mukaan liittyi omaisuudenhallinta ja kustannuslaskenta sekä vuoden alussa saimme neuvonanto-toimialan kunnolla vauhtiin. Nyt oli oikea aika jälleen tuoda jotain uutta palveluihimme, Anttila summaa.

 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli