Uutiset

Granlund Jyväskylä täyttää kaksi vuotta

Jyväskylässä keskitytään LVIA-suunnitteluun, energia- ja kuntokatselmuksiin sekä LVI-tekniseen konsultointiin ja neuvontaan.

Uutinen

Granlundin Jyväskylän toimipiste perustettiin noin kaksi vuotta sitten, kun LVI-insinööritoimisto Lindroos Oy liittyi osaksi konsernia. Ensimmäisten yhteisten vuosien aikana paikallinen palvelutarjonta on laajentunut, ja muutto suurempiin tiloihin on jo näköpiirissä.

”Konserniin liittyminen on tuonut mukanaan uudenlaista tekemistä perussuunnittelutyön rinnalle, ja olemme päässeet mukaan aikaisempaa suurempiin hankkeisiin. Teemme yhteistyötä useiden Granlundin tytäryhtiöiden kanssa, erityisesti Granlund Consultingin”, kertoo Granlund Jyväskylän toimitusjohtaja Jari Manninen.

Uusi kiinteistönpito-osasto laajentaa palvelutarjontaa

Jyväskylässä keskitytään LVIA-suunnitteluun, energia- ja kuntokatselmuksiin sekä LVI-tekniseen konsultointiin ja neuvontaan.

”Tavoitteemme on nostaa palvelutarjontamme Jyväskylässä samalle tasolle konsernin kanssa, ja esimerkiksi kesällä meille perustettiin uusi kiinteistönpito-osasto”, Manninen kertoo. ”Valtakunnalliset trendit näkyvät täälläkin, ja rakentaminen on vilkastunut selvästi lähiaikoina. Myös energia-asiat ovat nousseet projekteissamme koko ajan tärkeämmiksi.”

Suunnittelukohteita on Keski-Suomessa laidasta laitaan.

”Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat muun muassa kaupunki, Keskimaa, lähikunnat ja Senaatti-kiinteistöt, ja esimerkiksi keskustassa olemme olleet mukana suunnittelemassa lukuisia liiketila- ja toimistorakennuksia sekä kauppakeskuksia, kuten Forum ja Sokos-keskus. Olemme myös mukana Jyväskylän uuden keskussairaalan, Keski-Suomen Sairaala Novan, suunnittelussa.”

Toimisto siirtyy vuoden alusta yliopiston läheisyyteen

Tammikuussa Granlund Jyväskylän toimipiste siirtyy kävelykadulta Mattilanniemeen Kärki-taloon.

”Nykyiset tilat alkavat käydä meille ahtaiksi, kun taas uudessa paikassa käytössämme on 400 neliötä modernissa toimistorakennuksessa, jonka tunnemme ennestään. Olemmehan olleet sitä suunnittelemassa. Muutto antaa uusia mahdollisuuksia myös kasvulle ja laajentumiselle.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli