Uutiset

Granlund-konserni laajentui Kokkolaan

Tavoitteena Keski-Pohjanmaan johtava markkina-asema.

Uutinen

Granlund on laajentanut toimintaansa Keski-Pohjanmaalle Kokkolaan. Konsernin 20. toimipisteen tavoitteena on kasvaa muutamassa vuodessa kaupungin johtavaksi talotekniikan konsultiksi ja henkilömäärältä lähelle kymmentä asiantuntijaa.

Kokkolan toimipiste toimii osana Granlund Pohjanmaa Oy:ta. Tällä hetkellä sähkötekniikka on yksikön vahvinta osaamista, mutta Pohjanmaan muiden yksiköiden tuella koko konsernin palvelut ovat tarjolla Keski-Pohjanmaalla, niin talotekniikan suunnittelu ja konsultointi kuin kiinteistön ylläpidon palvelut.

”Kokkola on  kehittyvä ja hyvin menestynyt pohjalaiskaupunki, jossa on ollut Granlundin kaltaiselle toimijalle kysyntää. Kaupungissa on menestyvää teollisuutta ja julkiselle sektorille olemme jo saaneetkin useita toimeksiantoja”, kertoo Granlund Pohjanmaan toimitusjohtaja Kari Rintamäki toiminnasta.

”Yksikön toiminta on lähtenyt hienosti käyntiin ja teemme tiivistä yhteistyötä niin Vaasan, Seinäjoen kuin Oulun yksiköiden kanssa”, kommentoi aluetoimiston johtaja Kari Rauhala. Rekrytointeja on nytkin käynnissä, haussa on kokenut LVI-suunnittelija.

Kuvassa suunnittelijat Krister Tervo ja Niki Tajakka.

Lisätietoa:

Aluejohtaja
Kari Rauhala
Granlund Kokkola
p. 040 059 5922
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Toimitusjohtaja
Kari Rintamäki
Granlund Pohjanmaa Oy
p. 050 526 2280
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli