Uutiset

Granlund Manager Metrix -ohjelmiston ominaisuudet laajenevat

Jatkossa Granlund Manager Metrix laskee tehokkuuslukemaa myös lämmitysverkostojen sekä erilaisten jäähdytysverkostojen osalta.

Uutinen

Granlund Manager Metrix -ohjelmiston sisältö on kasvanut. Jo aikaisemmin ohjelmisto on tuonut läpinäkyväksi ilmanvaihtokoneiden energiatehokkuutta, sisäilman olosuhteita sekä talotekniikan toimivuutta esittävät mittarit. Kevään aikana tehtiin uusi harppaus ja toimintoihin lisättiin erilaisten verkostojen lämpötilaseurannat, joita on nyt jo kytketty ensimmäisiin asiakaskohteisiin.

Jatkossa Granlund Manager Metrix laskee tehokkuuslukemaa myös lämmitysverkostojen (käyttövesi, patteri ja ilmanvaihto) sekä erilaisten jäähdytysverkostojen osalta.

Mittaukseen voidaan lisätä esimerkiksi kaukolämmön jäähtymän seuranta (ja vastaavasti lämmönnousu kaukojäähdytyksen osalta), lämpimän käyttöveden seuranta, jolla voidaan todentaa säädön toimivuutta sekä lämmitysverkostojen seurantaa asetusarvojen optimointia varten. Myös verkostopumput voidaan liittää seurantaan, jolloin nähdään minä aikoina ja kuinka paljon käyttöä pumpuille tulee.

Näin ollen kiinteistöjen energiatehokkuus paranee sitä mukaan, kun Granlund Manager Metrix -ohjelmistoa on kytketty toimintaprosesseihin ja tuomaan lisäarvoa omistajille.

Lisätiedot:

Mika Virkki
Asiantuntija, Energianhallintapalvelut, Rakennusautomaatio
p. 050 310 0116
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli