Uutiset

Granlund Manager Mobilen iOS-sovellus julkaistu

Granlund Manager Mobile sai jouluviikolla Android-sovelluksen rinnalle yhdessä asiakkaiden kanssa kehitetyn iOS-alustan, joka mahdollistaa paikasta riippumattoman kiinteistönpidon. Mobiilisovelluksella olennainen tieto kiinteistönpidon tarpeista kulkee aina mukana, tavoittaa oikeat henkilöt ja vapauttaa aikaa varsinaisille ylläpitotoimille.

Uutinen

Android-laitteille Granlund Manager Mobile –sovellus on ollut saatavilla kesästä 2017 asti. iOS-versiota lähdettiinkin kehittämään siitä saatujen hyvien kokemusten sekä erinomaisen asiakaspalautteen pohjalta. Sovelluksen mobiilikäyttö yleistyy voimakkaasti - Android-versio on syksyn aikana ylittänyt jo tuhannen aktiivisen käyttäjän rajan.

Android-laitteilla on suuressa osassa maailmaa ylivoimainen markkinaosuus (85%), mutta Suomessa Applen älylaitteiden käyttäjämäärät ovat keskimääräistä suurempia.

– Monilla asiakkaillamme Apple on laajassa käytössä ja haluamme palvella heitä mahdollisimman hyvin, teknologiajohtaja Kenneth Lassila kertoo.

Uuden iOS-sovelluksen kehittämisessä otettiin käyttäjät mukaan jo alkuvaiheessa ja kehitysprosessin aikana sovelluksen käytettävyys varmistettiin useiden haastatteluiden ja pilottitestien avulla.

– Näin on saatu aikaiseksi intuitiivinen, tehokas ja helppokäyttöinen työkalu, Lassila jatkaa.

Mobiili toimintamalli parantaa kiinteistöpitoa

Granlund Manager Mobile tukee nykyaikaista kiinteistöhoidon mobiilia toimintamallia uusilla ominaisuuksilla, joita ovat esimerkiksi push-viestit, kartat ja offline-työskentely. Nämä ominaisuudet auttavat liikkeellä olevia ihmisiä hoitamaan työtehtäviään ilman turhia välivaiheita tai -siirtymiä.

– iOS-versiossa on samat hyödyt kuin kesällä julkaistussa Android-mobiilisovelluksessa. Hyödyt tulevat esiin suurten ja hajanaisten kiinteistömassojen ylläpidossa. Kohteita ei tarvitse kiertää tietyssä järjestyksessä, vaan kiireellisyyden mukaan. Mobiilisovellus tehostaa myös kiinteistöpäälliköiden ja omistajien työtä. Esimerkiksi hyväksymismenettelyt tehostuvat, mikä heijastuu lopulta tilan käyttäjille palvelun laadun paranemisena, kertoo Granlundin Ohjelmistot-osaston johtaja Jack Westrén-Doll.

iOS-versio on ladattavissa App Storesta. Lue lisää ja tutustu, miten saat Granlund Manager Mobilen käyttöösi: www.granlundmanager.fi/mobile

Granlund Manager Mobilen iOS-version ominaisuuksiin kuuluvat:

  • PTS kunnossapito
  • auditointi
  • palvelupyynnöt
  • käyttöpäiväkirja
  • huoltosuunnitelma
  • energialukemien syöttö

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Kenneth Lassila
Teknologiajohtaja
etunimi.sukunimi@granlund.fi
+358 50 568 6083

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli