Uutiset

Granlund Manager Mobilen iOS-versio julkaistaan loppuvuodesta

Uuden iOS-sovelluksen kehittämisessä on otettu käyttäjät mukaan jo alkuvaiheessa.

Uutinen

Granlund Manager Mobile julkaistaan loppuvuonna 2017 myös iOS-alustalla. Android-laitteille Granlund Manager Mobile –sovellus on ollut saatavilla kesästä 2017 asti.

- Android-versiosta saatujen hyvien kokemusten sekä asiakkailta saadun erinomaisen palautteen perusteella päätimme jatkaa kehitystä myös iOS-version osalta. Tähän vaikutti toki myös älypuhelimien markkinatilanne Suomessa, kertoo teknologiajohtaja Kenneth Lassila.

Android-laitteilla on suuressa osassa maailmaa ylivoimainen markkinaosuus (85%), mutta Suomessa Applen älylaitteiden käyttäjämäärät ovat keskimääräistä suurempia.

- Applen mobiililaitteet vievät meillä Suomessa markkinasta noin kolmasosan eli 28 prosenttia ja Androidin osuus on vähemmän kuin maailmalla yleensä, noin 68 prosenttia. Myös monilla asiakkaillamme Apple on laajassa käytössä ja haluamme palvella yhtä laadukkaasti myös heitä, Lassila jatkaa.

iOS-testiversiosta kiitosta

Uudesta versiosta on talon sisällä jo saatu esimakua.

- Apple-testaajien ensimmäiset arviot ovat olleet erittäin positiivisia. Eri ekosysteemien eroja ei ole mielestäni syytä korostaa, sillä molemmilla on omat vankat kannattajakuntansa, mutta ymmärrettävästi iOS-ihmiselle Granlund Managerin mobiilikäyttö omassa tutussa päätelaitteessa herättää innostusta, Lassila toteaa.

Sovelluksen suunnittelussa on otettu käyttäjät mukaan jo aikaisessa vaiheessa. Kehitysprosessin aikana sovelluksen käytettävyys varmistettiin useiden haastatteluiden ja pilottitestien avulla.

- Näin on saatu aikaiseksi intuitiivinen, tehokas ja helppokäyttöinen työkalu. Me kehitämme alan johtavaa tuotetta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Granlund Manager Mobile tukee nykyaikaista kiinteistöhoidon mobiilia toimintamallia uusilla ominaisuuksilla, joita ovat esimerkiksi push-viestit, kartat ja offline-työskentely. Nämä ominaisuudet auttavat liikkeellä olevia ihmisiä hoitamaan työtehtäviään mahdollisimman joustavasti ja tehokkaasti ilman turhia välivaiheita tai -siirtymiä. Lisäksi eri prosesseista on saatavilla yhteenvetoja helposti ymmärrettävinä kuvaajina.

Uusi iOS-versio julkaistaan loppuvuoden aikana. Lisätietoa julkaisusta nettisivuiltamme sekä uutiskirjeistämme, seuraathan aktiivisesti uutisointiamme.

Granlund Manager Mobilen iOS-version ominaisuuksiin kuuluvat:

  • PTS kunnossapito
  • auditointi
  • palvelupyynnöt
  • käyttöpäiväkirja
  • huoltosuunnitelma
  • energialukemien syöttö

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Kenneth Lassila
Teknologiajohtaja
etunimi.sukunimi@granlund.fi
+358 50 568 6083

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli