Uutiset

Granlund Manager tarjoaa ratkaisuja Lähi-itään ja Kiinaan

Maailmalla autetaan kiinteistönomistajia säästämään kuluja ja energiaa.

Uutinen

Granlund Manager -liiketoiminnassa on panostettu viime syksystä alkaen kansainvälisen liiketoiminnan voimakkaaseen kehittämiseen. Skandinaviassa Managerille on tehty jalansijaa jo pitkään, mutta viime syksystä lähtien on selvitetty aktiivisesti mahdollisuuksia myös uusilla markkinoilla.

Kiina ja Lähi-itä ovat nousseet erityisen potentiaalisiksi alueiksi Managerin maailmanvalloitukselle. Näillä alueilla on viimeisen 20-30 vuoden aikana nähty valtava rakennusbuumi sekä elintason nousu. Näiden seurauksena tarve ylläpidon tehokkaaseen seuraamiseen ja toteuttamiseen on erityisen akuuttia.

- Aiemmin näillä alueilla keskityttiin luomaan ja rakentamaan uutta, ei ylläpitämään jo rakennettua. Nyt ylläpito on ajankohtaista, summaa kansainvälisen ohjelmistoliiketoiminnan johtaja Jan Pawli.

Manager tarjoaakin ratkaisuja juuri tämän hetken ajankohtaisiin ongelmiin, kun talouskasvun hidastuminen, energiahinnan nousu ja työntekijäkustannusten kasvaminen vaativat kulujen tarkempaa hallintaa. Granlund Manager antaa ratkaisuja ylläpidosta ja energiasta aiheutuvien kustannusten hallintaan.

Ohjelmisto tarjoaa kiinteistönomistajille tietoa ja läpinäkyvyyttä kiinteistön ylläpitoprosesseihin. Lisäksi Granlund Manager kerää, raportoi ja optimoi energiankulutukseen liittyvää tietoa ja käytäntöjä.

- Me tarjoamme kiinteistönomistajille vaikutusmahdollisuuksia ylläpidon toimenpiteisiin sekä pitkän aikavälin suunnitteluun ja kustannustenhallintaan. On selvää, että heillä on haasteita, joihin me voimme vastata, Pawli summaa.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli