Uutiset

Granlund Manager tuo näkyvyyttä Aren Pietarin toimintoihin

Granlund Manager on parantanut OOO Aren kiinteistöjohtamisen palvelujen näkyvyyttä ja hallintaa Pietarin alueella. Jokainen palveluorganisaatiossa toimiva henkilö tietää tarkasti huoltotehtävän tilan ja seuraavan toimenpiteen. Tämä lyhentää vasteaikoja merkittävästi.

Uutinen

Are on Suomen suurin talotekniikkayritys. Se tarjoaa asiakkailleen kattavia urakointi-, ylläpito- ja kiinteistöhuoltopalveluja, jotka edistävät kiinteistöjen energiatehokkuutta ja sisäympäristön laatua. Yli satavuotias Are Oy työllistää noin 2 900 henkilöä Suomessa ja Pietarissa Venäjällä.

Are tukee kiinteistöjohtamisen palvelujaan Suomessa ja Pietarin alueella Granlund Managerilla. Logicor Oy:n logistiikkakeskus on yksi Aren tytäryhtiön OOO Aren ylläpitämistä kiinteistöistä Pietarin alueella. Logistiikkakeskuksessa on neljä vuokralaista, ja keskuksen kokonaispinta-ala on yli 61 000 m2.

Nopeampaa palvelua ja konkreettista energiansäästöä

Granlund Manager on kiinteistöhallinnan ja raportoinnin työkalu, jonka raportointiominaisuuksia hyödyntävät sekä kiinteistön omistaja että vuokralaiset.  Huoltopyynnöt siirtyvät huoltoteknikoille entistä nopeammin, mikä lyhentää vasteaikoja merkittävästi. Are pystyy tekemään Granlund Managerilla konkreettisia toimenpiteitä, joilla säästetään energiaa.

"Huolto-organisaatiomme käyttää Granlund Manageria huoltopyyntöjen esittämiseen ja energiaraportoinnin työkaluna. Käytämme sitä myös investointien ja korjausten budjetointiin ja seurantaan. Järjestelmä parantaa sekä asiakkaidemme että yrityksemme näkyvyyttä ja hallintaa. Jokainen palveluorganisaatiossa toimiva henkilö tietää tarkasti kulloisenkin huoltotehtävän tilan ja seuraavan toimenpiteen", toteaa Sergey Khotyanovsky, Property Manager, OOO Are.

Are aktiivisessa roolissa ohjelmiston käyttöönottovaiheessa

Yhteistyö Aren ja Granlund Manager -palvelujen välillä alkoi jo syksyllä 2016. Are on kehittänyt järjestelmän sisältöä aktiivisesti Manager-tiimin tuella.

"Järjestimme viime syksynä käyttäjäkoulutuksen, minkä jälkeen olemme tukeneet ohjelmiston käyttöönottoa Skype-kokouksissa. Varmistamme, että ohjelmiston käyttöönotto sujuu ongelmitta ja että käyttäjät hyödyntävät ominaisuuksia jokapäiväisissä toiminnoissa", toteaa Otto Åkerberg, Regional Manager, Granlund.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli