Uutiset

Granlund luo visiota tulevaisuuden kiinteistöpidosta ReCoTech-tapahtumassa

Granlund on ReCoTech-tapahtuman yksi pääyhteistyökumppaneista.

Uutinen

Granlund on mukana 30.11.2017 Messukeskuksessa järjestettävässä SLUSHin virallisessa rinnakkaisatapahtumassa ReCoTechissa. Granlund tuo tapahtumaan esimakua kiinteistöjen ylläpidon tulevaisuuden visiostaan, kun teknologiajohtaa Tero Järvinen ja digitaalisuuden johtava asiantuntija Ken Dooley nousevat tapahtuman lavalle puhumaan otsikolla ”Digital Twin – the playground for the platform economy”.

Kiinteistö- ja rakentamisalan tulevaisuutta luotaavan tapahtuman järjestäjiä ovat RAKLI, Green Building Council Finland, HESA-SAFA, Kira-digi ja Rics.Yhteistyökumppaneina toimivat Granlundin lisäksi Newsec, Fira, Ramboll, Senaatti ja Sponda.

ReCoTechissa kerätään yhteen SLUSHin parhaat palat rakennus- ja kiinteistöalan näkökulmasta ja luodaan yhteistyömahdollisuuksia start-upien ja  kiinteistö- ja rakennusalan toimijoiden välille. Verkostoitumistapahtuman tarkoitus mahdollistaa uusien ideoiden, kohtaamisten ja kumppanuuksien syntyminen.

Alan yritysten ja start-upien speedmeetit ovat yksi tärkeä osa tilaisuutta. Start up - käytä mahdollisuutesi ja varaa tapaaminen Granlundin kanssa.

Haluatko tietää, millaista start up -yhteistyötä Granlund etsii? Ken Dooley summaa tavoitteet tällä lyhyellä videolla:

ReCoTech pähkinänkuoressa:

Mikä? ReCoTech Meetup Euroopan suurimman start up tapahtuman SLUSHin virallinen rinnakkaistapahtuma 
Milloin ja missä? Messukeskuksessa (Messuaukio 1) 30.11.2017 kello 9:00-14:00
Mitä? Aamupäiväseminaari (9-12) korkeatasoisin puhujien, strat upien SpeedMeetit kiinteistöalan toimijoiden kanssa 12-14. 

Granlundin Tero Järvinen ja Ken Dooley nousevat ReCoTech-lavalle puhumaan aiheesta”Digital Twin – the playground for the platform economy”. Kanssamme voi myös varata SpeedMeetin osoitteessa recotech.fi/speed-meets/

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli