Uutiset

Granlund mukana Euroopan suurimmassa konesalitapahtumassa

Monacossa järjestetään kesäkuussa Euroopan suurin konesalisektorin tapahtuma Datacloud Europe. Konferenssiin osallistuu noin 180 asiantuntijaa ympäri maailman ja Granlundilta Konesalit-osaston johtaja Jari Innanen ja konsultointitiimin vetäjä Timo Ranne.

Uutinen

”Granlund on mukana Invest in Finland -osastolla muiden suomalaisten konesalitoimijoiden kanssa, kuten Telia Finlandin”, Innanen kertoo. ”Tapahtumaan saapuu konesalien suunnittelijoita, konsultteja, rakentajia ja operaattoreita useista eri maista, eli kyse on meille tärkeästä verkostoitumistilaisuudesta.” 

Kahteen päivään mahtuu puheenvuoroja alan ajankohtaisimmista aiheista, kuten lohkoketjuteknologioista, konesaliautomaatiosta, IoT:stä, Fast datasta ja tekoälystä.

”Palvelemme asiakkaitamme erittäin kattavasti, joten meille on tärkeää tietää, mitä alalla tapahtuu, ja kuulla uusia ideoita.” 

Konesaliosaamista Suomesta maailmalle

Granlundin vuonna 2012 perustettu Konesalit-osasto on alan konsultoinnin ja suunnittelun markkinajohtaja Suomessa sekä merkittävä toimija Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

”Suunnittelimme ensimmäiset konesalit yli 20 vuotta sitten, ja olemme kasvaneet osaston perustamisen jälkeen 40 % vuosivauhtia”, Innanen toteaa. 

Granlund haluaa kasvattaa kansainvälistä konesaliliiketoimintaansa.

”Konesalien toiminnallisuuden varmistavat vastaanottopalvelumme ovat herättäneet paljon kiinnostusta kansainvälisesti, ja olemme ottaneet jo ensiaskeleet Ruotsissa, Liettuassa, Virossa, Venäjällä ja Kiinassa. Odotan, että tapaamme Monacossa runsaasti alan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan suunnittelu- ja konsultointipalveluistamme Suomen ulkopuolella.”

Datacloud Europe 6.–8.6.2017, Grimaldi Forum, Monaco. Granlundin löydät Invest in Finland -osastolta 53.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli