Uutiset

Granlund vahvistaa asemiaan Liettuassa

Mepco päätyi yhteistyöhön Granlundin kanssa todettuaan, ettei Liettuassa ole tarjolla nykyaikaisia toimitilajohtamisratkaisuja.

Uutinen

Mepco ja Granlund ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen Granlund Manager  ohjelmiston myynnistä Liettuassa. Mepco on insinööritoimisto, jonka kotipaikka on Vilna, Liettua.

”Baltian maat ja Skandinavia kuuluvat paikalliseen markkina-alueeseemme, joten meille on luonnollista tavoitella vahvempaa jalansijaa näillä alueilla. Tämä yhteistyö on erinomainen tapa saavuttaa tavoitteemme”, sanoo Granlundin Skandinavian aluejohtaja Otto Åkerberg.

Mepcolla on Liettuassa laaja kiinteistönomistajista ja julkisen sektorin laitoksista koostuva asiakaskunta. Yritys tarjoaa asiakkailleen suunnittelupalveluja, kuten energiatarkastuksia ja rakennusten tietomallinnusta (BIM).

”Tämän kumppanuuden kautta saamme näkyvyyttä tällä markkina-alueella. Se on erityisen tärkeää nykyisen noususuhdanteen aikana, kun Liettuan talouden myönteinen kehitys heijastuu rakennusteollisuuteen”, Åkerberg jatkaa.

Mepco päätyi yhteistyöhön Granlundin kanssa todettuaan, ettei Liettuassa ole tarjolla nykyaikaisia toimitilajohtamisratkaisuja.

”Uskomme vakaasti, että Granlund Manager on etsimämme ammattilaistason IT-ratkaisu toimitilajohtamiseen. Olemme jo alkaneet markkinoida ratkaisua asiakkaillemme ja palaute on ollut erittäin positiivista”, sanoo Mepcon pääjohtaja Mindaugas Simkus.

”Granlundin toteuttamien projektien laajuus on tehnyt meihin suuren vaikutuksen ja herättää meissä innostusta. Arvostamme suuresti yhteistyötä Granlundin kanssa. Sen myötä energiakonsultointiliiketoimintamme on noussut uudelle tasolle”, Simkus toteaa.

Kuva: Granlundin Skandinavian aluejohtaja Otto Åkerberg ja Mepcon pääjohtaja Mindaugas Simkus allekirjoittivat kumppanuussopimuksen.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli