Uutiset

Granlundin suositut webinaarit YouTubessa

Virtuaalinen kiinteistö: Tietomallit mukaan kiinteistön ylläpitoon ja Digitaalinen kuntoarvio capex-hallinnassa -webinaarit voi katsoa jälkilähetyksenä.

Uutinen

Asiantuntijamme pitivät maaliskuussa kaksi webinaaria, joihin osallistui yhteensä 117 kuulijaa. Webinaarit on nyt siirretty YouTubeen, josta kaikki voivat käydä niitä ihailemassa.

Virtuaalinen kiinteistö: Tietomallit mukaan kiinteistön ylläpitoon -webinaari

Tietomallit ovat jo pitkään olleet osa suunnittelua, nyt ne ovat arkea työmaillakin. Granlundilla on pitkään tehty kehitystyötä tietomallien saamiseksi ylläpitotoiminnan käyttöön. Nyt läpimurto on tapahtumassa. Kehitetyt menetelmät ja työkalut mahdollistavat suunnittelu- ja toteutusvaiheen tietojen siirtymisen ylläpitovaiheeseen.

Webinaarissa Granlundin asiantuntijat esittelevät, millaista polkua pitkin kulkemalla suunnittelumalli jatkaa elämäänsä kiinteistön kanssa rinnakkain. He kertovat, millaisia hyötyjä mallista on kiinteistön omistajille, ylläpitäjille ja loppukäyttäjille. Webinaarissa kurkistetaan myös tulevaan: millainen on tietomallien seuraava sukupolvi?

Katso webinaari

Digitaalinen kuntoarvio capex-hallinnassa -webinaari

Tiedätkö, mitä kiinteistössäsi todella tapahtuu? Tässä webinaarissa Granlundin asiantuntijat kertovat digitaalisesta toimintamallista, joka tekee kiinteistöjen kunnossapidon hallinnasta tehokkaampaa ja parempaa. Tieto tuodaan suoraan prosessiin, ei vain todeta tilannetta ja tehdä raporttia raportin vuoksi. Tekemisen ja tiedonhallinnan yhdistäminen on mahdollista digitaalisten työkalujen avulla.

Kiinteistökannan capex-hallintapalvelulla autamme asiakkaitamme varmistamaan suurten ja pienten korjaushankkeiden oikea-aikaisuuden sekä optimoimaan hankkeiden kiireellisyysjärjestyksen portfolioon kuuluvien kiinteistöjen välillä.

Webinaarissa esitellään Granlund Manager -ohjelmistoa, jonka hyödyt capex-hallinnassa tulevat nopeasti esiin.

Katso webinaari

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli