Uutiset

Hyvinvointi esillä ID Helsinki -tapahtumassa

Ammattisisustajan työssä tilojen käyttäjän näkökulma korostuu.

Uutinen

Granlund osallistui ID Helsinki -sisustamisen ammattilaistapahtumaan 14.-15.9. Tapahtuma kokosi projektisisustajat Tapahtumakeskus Telakkaan, paikalla oli kahden päivän aikana yli 1300 sisustamisen ammattilaista. Granlund oli mukana tapahtumassa yhteisstandilla Rakennuslehden, Swecon ja Kinnarpsin kanssa.

Rakennuslehden Hyvinvointia parantavat rakennukset ja tilat -seminaari nosti esiin tärkeän teeman. Sisätiloissa vietetään yli 90% ajasta päivittäin, joten tilojen merkitys hyvinvoinnin kannalta korostuu jatkuvasti. Käyttäjien näkökulma on yhä vahvemmin läsnä niin tilojen suunnittelijoiden kuin sisustajien työssä.

Seminaarissa Granlund Consultingin ympäristötoimialajohtaja Heli Kotilainen ja johtava asiantuntija Robbie McGrath puhuivat tilojen vaikutuksesta terveyteen ja tuottavuuteen. "Kun sisäilmasto on kunnossa ja fiilis on hyvä, myös työn tuottavuus paranee ja sairauspoissaolot vähenevät", Kotilainen kiteyttää.

Granlund on tuonut markkinoille uuden Hyvinvoiva tila -konseptin, jonka avulla on mahdollista saada kokonaisvaltainen näkemys tilojen toimivuudesta. Granlund PULSE on puolestaan tiloihin tuotava digtaalinen palvelu, joka yhdistää kiinteistötiedon käyttäjien palautteeseen.

Granlundilla hyvinvointia tarkastellaan useasta näkökulmasta. Granlund PLUS -erikoisosaamisen kokonaisuuteen kuuluvat valaistuksen ja akustiikan palvelut sekä äänimaisemointi tukevat kaikki hyvinvointia tiloissa. Kokonaisvaltainen näkemys auttaa suunnittelemaan tiloja, joissa viihdytään.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli