Uutiset

Jalkauta energiatavoitteesi kiinteistötasolle Granlund Managerin avulla

Granlund Consulting toteutti alkuvuonna energiajohtamisen markkinatutkimuksen, jonka yhtenä osa-alueena tutkittiin energiatavoitteiden toteutumista kiinteistötasolla.

Uutinen

Granlund Consulting toteutti alkuvuonna energiajohtamisen markkinatutkimuksen, jossa haastateltiin 100 Suomen suurinta kiinteistönomistajaa. Markkinatutkimuksen yhtenä osa-alueena tutkittiin energiatavoitteiden toteutumista kiinteistötasolla.

Jotta energiatavoitteiden toteutumista voidaan seurata käytännössä, on energianseurannan työkalujen oltava kunnossa. Parhaiten tämä onnistuu kaiken kulutusdatan yhteen paikkaan keräävän järjestelmän ja tehokkaan raportoinnin avulla. Markkinatutkimuksen tuloksena saatiin, että yli 40 % kiinteistönomistajista ei ole tällaista järjestelmää käytössä.
 
Mikäli kulutusdataa ei hallinnoida kunnolla, on energiatavoitteiden seuraaminen ja toteuttaminen erittäin haastavaa ja aikaa vievää. Granlund Managerin avulla saat helposti kerättyä kaiken kulutusdatasi yhteen järjestelmään ja seurattua energiatavoitteiden toteutumista niin kiinteistö- kuin portfoliotasolla.

Lisätietoja:
Asta Varpio
ryhmäpäällikkö, Granlund Consulting
p. 050 315 2526
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli