Uutiset

Jukka Tyni ja Jukka Vasara Granlund Oy:n varatoimitusjohtajiksi

Granlund Oy:n LVI-osaston johtaja Jukka Tyni ja Granlund Kuopio Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vasara on nimitetty Granlund Oy:n varatoimitusjohtajiksi. Jukka Tyni aloitti tehtävässään vuoden 2018 alussa ja Jukka Vasara aloittaa työnsä Helsingissä 1.4.2018.

Uutinen

Granlundin varatoimitusjohtajana toimiva Kari Kaleva jatkaa 1.4.2018 alkaen Senior Advisor -roolissa, ollen mukana avainprojekteissa sekä suunnittelutoiminnan kehitystehtävissä. Kaleva on siirtymässä ansaituille eläkepäiville kesällä 2018.

Jukka Tyni vastaa varatoimitusjohtajana taloteknisen suunnittelun johtamisesta Granlund Oy:ssä sekä Granlund-konsernin suunnittelun kehittämisestä.

”Suunnittelun ja rakentamisen limittyminen päällekkäin aiheuttaa suunnittelutoimialalle suuria aikataulu- ja resurssihaasteita. Uudet rakentamisen toimintamallit, kuten allianssit, tuovat suunnitteluun mahdollisuuksia, mutta myös haasteita. Kehitämme voimakkaasti suunnittelun yhteistyöprosesseja, jotta pystymme vastaamaan haasteisiin ja kehittämään toimintaamme”, Tyni summaa Granlundin tulevaisuuden tavoitteet.

Varatoimitusjohtaja Jukka Vasara vastaa sairaalaliiketoiminnan johtamisesta koko Granlund-konsernissa.

”Suomen sairaalaverkostoa on viime vuosina uudistettu paljon ja sote-uudistus tuo osaltaan uusia tarpeita liittyen sairaalatiloihin. Granlundilla autamme näissä haasteissa entistä vahvemmalla panostuksella kehitykseen ja osaamisen jakamiseen. Suomeen tulee ensimmäistä kertaa sairaalailmanvaihtoa koskeva standardi. Osallistumiseni Suomen edustajana tässä standardointityössä on antanut laajaa perspektiiviä sairaalasuunnitteluun myös kansainvälisestä näkökulmasta. Tuon tätä osaamista kaikkiin Granlund-konsernin sairaalasuunnitteluprojekteihin”, Vasara kertoo sairaalasektorin haasteista.

Talotekninen suunnittelu on Granlundin suurin liiketoiminta-alue ja sairaalasektori sen suurin asiakassektori. Uusilla nimityksillä tavoitellaan entistä parempaa palvelua asiakkaillemme sekä osaamisen jatkuvan kehittymisen varmistamista koko konsernissa.

Tyni ja Vasara ovat kummatkin Granlundin omia kasvatteja.

Jukka Tyni on aloittanut uransa Granlundilla vuonna 1986. Hänen erityisosaamistaan ovat muun muassa haastavat toimitila- ja julkiset hankkeet sekä suunnittelutoiminnan johtaminen. Ennen siirtymistään varatoimitusjohtajaksi hän on toiminut emoyhtiön suurimman LVI-suunnitteluosaston johtajana.

Jukka Vasara toimi Granlund Kuopion Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 1989 alkaen. Granlund Kuopio on kasvanut tuona aikana kahdeksan hengen LVI-suunnittelutoimistosta lähes 60 asiantuntijaa työllistäväksi asiantuntijaorganisaatioksi. Jukka Vasaran vahva ammattitaito on karttunut mittavissa sairaalahankkeissa ja hän on myös Suomen johtavia puhdastila-asiantuntijoita.

Granlund Kuopion toimitusjohtajana aloittaa 1.4.2018 alkaen DI Tommi Miettinen.

Lisätietoja:

Kari Kaleva
050 525 2240
kari.kaleva@granlund.fi

Jukka Tyni
050 525 0211
jukka.tyni@granlund.fi

Jukka Vasara
050 067 5654
jukka.vasara@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli