Uutiset

Keskon Easton avaa ovensa syksyllä

Julkisivuvalaistus nostaa uuden keskuksen arkkitehtuurin esiin

Uutinen

Keskon uusi kaupunkikeskus Easton avaa ovensa Itäkeskuksessa lokakuussa 2017. Eastoniin tulee sijoittumaan uusi K-Citymarket, useita ravintoloita, vaateliikkeitä sekä muita erikoisliikkeitä. Kaupunkikeskuksessa panostetaan erityisesti käyttäjien viihtyvyyteen, sillä aulatiloihin tulee mm. lounge-tiloja asiakkaiden käyttöön kahviloiden ja ravintoloiden ohella.

Hankkeessa on alusta alkaen panostettu energiatehokkuuteen, ja sille onkin myönnetty suunnitteluvaiheen BREEAM-välisertifikaatti Very Good -arvosanalla. ”Olemme pitäneet ympäristö- ja energia-asioiden huomioimista hankkeessa hyvin tärkeänä. Talotekniikan suunnittelussa tämä korostuu, koska sillä on suurin vaikutus energiatehokkuuteen”, kertoo Keskon talotekniikkapäällikkö Jari Suuronen.   

Granlund on vastannut hankkeen talotekniikkasuunnittelun ja energia- sekä ympäristökonsultoinnin lisäksi mm. palontorjunnan, kaupan kylmäsuunnittelun sekä valaistuksen suunnittelusta. Julkisivuvalaistus nostaa Eastonin hienosti esiin Itäkeskuksen ympäristöstä. Punatiilen värinen julkisivusäleikkö koostuu keraamisista sauvoista ja se on toteutettu täysin led-valaistuksena. ”Valaistus mukailee rakennuksen pinnanmuotoja ja korostaa sen arkkitehtuuria”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jarmo Seppänen Granlundilta.  

Tutustu Eastoniin http://eastonhelsinki.fi/

Lisätietoja
Jarmo Seppänen
asiakkuuspäällikkö, Granlund Oy
p. 050 5252 267
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli