Uutiset

Manager jatkaa kasvuaan Pohjanmaalla

Pedersören ja Alajärven kunnat uusimpia asiakkaita.

Uutinen

Granlund jatkaa selkeänä markkinajohtajana Pohjanmaan kuntasektorin huoltokirjaohjelmistojen toimituksissa. Pedersören ja Alajärven kunnat ovat uusimpia Granlund Managerin käyttäjiä. Myös esimerkiksi Seinäjoki, Kurikka, Mustasaari, Ilmajoki ja Pietarsaari ovat Granlund Manager – asiakkaita. 

Granlund Manager on valittu kunnan ohjelmistoksi mm. kaksikielisyyden ja naapurikuntien hyvien kokemusten ansiosta. Pedersören kunta kävi tutustumassa ohjelmistoon naapurikunnassa, jossa on kaksikielinen versio Managerista. Alajärven kunta tutustui ohjelmistoon Seinäjoella.

Granlundin paikallisen organisaation mahdollisuudet tukea kaupungin henkilöstöä huoltokirjaohjelmiston sisällön tuottamisessa ovat myös vaikuttaneet valintaan positiivisesti.

- Granlund Manager -mobiili on jo aiheuttanut positiivia väreitä, vaikka julkaisusta onkin vain hetki. Asiakkaat odottavat mobiilitoimintatavalta paljon ja haasteena onkin, kuinka osaamme kertoa kyseessä olevan paljon enemmän, kuin pelkkä ”appi”. Mobiilitoimintatapa tehostaa huomattavasti kiinteistöhoidon työtä ja ajankäyttöä, kertoo Antti Ålander, Granlund Pohjanmaan ohjelmistoliiketoiminnan osastonjohtaja.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli