Uutiset

McDonald’s luottaa Granlund Manageriin kaikissa Suomen ravintoloissaan

McDonald’s Finland Oy käyttää Granlund Manageria huollon seurantaan kaikissa ravintoloissaan Suomessa. Järjestelmän käyttö on auttanut yritystä tehostamaan toimintaansa, sillä se on säästänyt aikaa, lisännyt läpinäkyvyyttä ja helpottanut raportointia.

Uutinen

McDonald’s tunnetaan kaikkialla maailmassa äärimmäisen konseptoidusta ja tehokkaasta toiminnastaan. Jokaista prosessia tukee järjestelmä, joka on valittu perusteellisen arvioinnin jälkeen. Granlund Manager valittiin tukemaan yrityksen ennakkohuoltojärjestelmää Suomessa.

McDonald’s Finlandin ja Granlund Managerin yhteistyö alkoi viisi vuotta sitten, ja nykyään Granlund Manageria käytetään kaikissa Suomen McDonald’s-ravintoloissa.

”Ymmärsimme Granlund Managerin sopivan meille parhaiten monestakin syystä. Yksi syy on, että saamme kaiken dokumentaation samaan paikkaan, jossa se on kaikkien osapuolten saatavilla. Tämä on meille hyvin tärkeä asia”, kertoo McDonald’s Finlandin Restaurant Support Manager Marko Sokka.

McDonald’s Finland käyttää Granlund Manageria monipuolisesti: järjestelmässä on ennakkohuoltokalenteri ravintoloiden henkilöstölle, kunnossapito-ohjeita ravintolalaitteiden käyttäjille sekä yksityiskohtaista tietoa ravintolakiinteistöistä.

Granlund Manager on parantanut tehtävien läpinäkyvyyttä ja helpottanut raportointia.

”Ennen Granlund Manageria kaikki tiedot olivat paperilla. Nyt käytämme tätä digitaalista järjestelmää ravintoloiden piirustusten ja suunnitelmien säilytyspaikkana sekä apuvälineenä kiinteistöjen ja laitteiden huollossa. Olemme säästäneet sen avulla paljon aikaa, ja voimme aina luottaa siihen, että tiedot ovat ajan tasalla. Työmme on nyt helpompaa, ja voimme keskittyä enemmän sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme palvelemiseen”, Sokka sanoo.

McDonald’s Finland on ollut tyytyväinen yhteistyöhön.

”Yhteistyömme on ollut luotettavaa, sujuvaa ja aikataulujen mukaista. Tapaamisissamme Granlundin tiimi esittää aina uusia ideoita kiinteistöjemme huollosta, ja yhteistyömme on hedelmällistä”, Sokka kertoo.

Lue laajempi referenssijuttu ISSUU-palvelusta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Aki Wickman
Ryhmäpäällikkö
Granlund Manager-palvelut ja ohjelmistot
050 315 2564
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli