Uutiset

OOO Are ja Granlund solmivat yhteistyösopimuksen Granlund Managerin käytöstä

Suomen suurimman talotekniikkatalon Are Oy:n venäläinen tytäryhtiö OOO Are tukee kiinteistöjohtamisen palvelujaan Pietarin alueella Granlund Managerilla.

Uutinen

OOO Are ja Granlund solmivat yhteistyösopimuksen lokakuussa. 

– Tarve Managerin kaltaiselle työkalulle on Venäjällä selvässä kasvussa, kuten muillakin kehittyvillä markkinoilla esimerkiksi Dubaissa ja Kiinassa, kertoo Granlund Manager -palvelujen liiketoimintajohtaja Veikko Martiskainen. – Manageria on käytetty Venäjällä aikaisemminkin, mutta Are Oy:n kumppanuus avaa uudenlaisia mahdollisuuksia erityisesti Pietarin alueella.

Nopea käyttöönotto logistiikkakeskuksessa

Granlund Manager otettiin heti yhteistyösopimuksen solmimisen jälkeen käyttöön Logicor Oy:n logistiikkakeskuksessa.

– Meidän näkökulmastamme Manager oli kaikkein sopivin tuotannonohjauksen ja kiinteistöjohtamisen työkalu Logicorin kiinteistöön, ja käyttöönotto onnistui erinomaisesti, kertoo OOO Are Oy:n operatiivinen johtaja Ville Paasonen. – Managerin avulla arvioimme kohteelle Capexit ja Opexit sekä seuraamme kulujen kehitystä. Lisäksi voimme tarjota logistiikkakiinteistön vuokralaisille toimivan työkalun huoltopyyntöjen tekemiseen.

Tärkeä erottumistekijä kilpailijoista

OOO Are tehostaa Managerilla ylläpitotöitään, mutta lisäksi ohjelmisto on yhtiölle tärkeä erottumistekijä Venäjän markkinoilla.

– Saamme siirrettynä huoltopyynnöt aikaisempaa nopeammin huoltomiehillemme, ja odotammekin, että vasteajat lyhenevät selvästi, Paasonen toteaa. – Manager on myös juuri sellainen energiaseurannan ja -raportoinnin työkalu, jollaista asiakkaamme odottavat. Pystymme tekemään Managerin avulla konkreettisia toimenpiteitä, joilla säästämme energiaa. Lisäksi erotumme ohjelmalla kilpailijoista Venäjän markkinoilla, koska vastaavia ohjelmistoja ei ole juurikaan paikallisesti saatavilla. Venäläiset työkalut ovat käyttötarpeisiimme liian universaaleja, ja useimmat ulkomaiset ohjelmistot taas liian raskaita tai niissä on liian vähän toimintoja.

Alku laajemmalle yhteistyölle Pietarin alueella

Logicorin logistiikkakiinteistö on Manager-yhteistyön ensimmäinen askel.

– Uskon, että tulemme käyttämään Manageria jatkossa myös muissa kohteissamme Pietarin alueella, Paasonen arvioi. – Lisäksi pyrimme käyttämään Manageria sisäisesti, esimerkiksi huolto- ja vikakorjaustoimintojen ohjauksessa. Kiinteistöhuollon ja kiinteistömanageroinnin markkina alkaa olla Venäjällä aktiivinen, ja odotamme vuodesta 2017 tähän asti parasta vuotta kiinteistöpalvelujen näkökulmasta. Tulemme nostamaan niin liikevaihtoamme kuin henkilöstön määrää.

Lisätiedot:

Veikko Martiskainen, liiketoimintajohtaja, Granlund Manager -palvelut
050 563 8226
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli