Uutiset

Pohjanmaa vahvistaa ohjelmistoliiketoimintaansa

Granlund Pohjanmaan ohjelmistoliiketoiminta organisoituu uudelleen vastaamaan Granlund 2020 – strategian tavoitteita erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja tehokkaasta kasvusta.

Uutinen

Antti Ålander vastaa jatkossa ohjelmistoliiketoiminnan tiimin koordinaatiosta ja asiakkuuksien kokonaisuuden hallinnasta. Uusasiakashankinnasta huolehtii jatkossakin Manager-myyjä Jukka Vuorinen. Lisäksi Vuorinen toimii teknisenä asiantuntijana. Lauri Vuorio toimii organisaatiouudistuksen jälkeen Metrix-asiantuntijana ja energian hallinnan asiantuntijana.

- Haluamme tarjota niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaillemme erinomaisen asiakaskokemuksen. Muutoksen avulla voimme kasvattaa asiakashyötyä uudelle tasolle, kertoo Granlund Pohjanmaan johtava energia- ja ympäristöasiantuntija Antti Ålander.

Ålanderin toinen tehtävä on energia ja ympäristöasioiden johtava asiantuntija. Vuorion toinen tukijalka on KP-osaston LVIA-asiantuntija. Vuorisen toinen tehtävä on Pohjanmaa ATK-tukihenkilö.

Pohjanmaan Manager – liiketoiminnan kasvuun ollaan erittäin tyytyväisiä, ja organisaatiomuutoksella haetaan jatkoa tälle kasvulle.

- Ohjelmistoliiketoimintamme uudelleenorganisoituminen on osa strategiaamme. Näin voimme vastata kasvutavoitteisiin, kokoaa Granlund Pohjanmaan toimitusjohtaja Kari Rintamäki.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli