Uutiset

Pohjoismaiden suurin puhdastilatapahtuma toukokuussa Naantalissa

R3 Nordic Symposium tulee Suomeen.

Uutinen

Puhdastiloihin keskittyvä R3 Nordic Symposium järjestetään tänä vuonna Suomessa, Naantalin kylpylässä, toukokuun 22.–23. päivä. R3 Nordic on voittoa tavoittelematon pohjoismainen yhdistys, joka järjestää puhdastiloja käsittelevän tapahtuman jo 49. kertaa.

Kaksipäiväinen tapahtuma tuo Suomeen alan merkittäviä asiantuntijoita ja puhujia Pohjoismaista ja muualta Euroopasta. Suomalaiset alan ammattilaiset ja toimijat ovat vahvasti esillä symposiumissa ja sen yhteydessä järjestettävillä messuilla. Ohjelma kattaa puhdastilatekniikan käytön ja olosuhteiden hallinnan lääketeollisuudessa, elintarvikkeiden ja biotekniikan prosesseissa sekä sairaaloissa ja sairaala-apteekeissa.

Granlund on aktiivisesti mukana tapahtumassa. Oman messuständin lisäksi Granlundin edustajat pitävät neljä puheenvuoroa: Jori Reijula tarkastelee puhdastilatoimintojen tehokkuuden parantamista lean-metodin avulla, Aleksanteri Setälä puhuu CFU-pitoisuuksien mittauksista, 2. päivän avauspuheen pitävä Tero Järvinen esittelee virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia puhdastilasuunnittelussa ja Jukka Vasara puhuu GMP-vaatimukset toteuttavien kiinteistöjen suunnittelusta.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 15.4. saakka. Lisätietoa: http://r3nordic.org/symposium/

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli