Uutiset

Spondan coworking-hubi MOW:lle BREEAM-sertifikaatti

Spondan coworking-hubi MOW:n kiinteistölle Pieni Roobertinkatu 9:ssä on myönnetty BREEAM® Good -tason sertifikaatti. Granlund Consulting toimi hankkeessa BREEAM-konsulttina.

Uutinen

Spondan luova hubi Mothership of Work (MOW) tarjoaa inspiroivan työympäristön ja -yhteisön. MOWssa työpisteen lisäksi jäsenet voivat hyödyntää erilaisia työntekoa helpottavia palveluita, jotka sisältyvät vuokraan, kuten IT-tukea. MOWn tunnelmasta ja yhteisöllisyydestä huolehtii tunnelmajohtaja.

MOWssa yritykset saavat myös oman, käyttöasteen mukaan mitoitetun toimiston. Kun tilaa tarvitaan satunnaisesti enemmän, sitä löytyy joustopaikkojen avulla. Toimiston joustopaikat antavat yrityksille helpon mahdollisuuden kasvaa tai kutistua, hankkia työtilat väliaikaiselle työvoimalle tai isomman yrityksen tiimille mahdollisuuden kokeilla erilaisia työskentelytiloja.

"MOWta on kehitetty yhdessä jäsenten kanssa ja haluamme ehdottomasti jatkaa tätä kehitystyötä. Sisustukseen ja designiin panostetaan jatkossakin ja modernia teknologiaa hyödynnetään niin esitys- kuin talotekniikassa. Haluamme, että tila on käyttäjiensä näköinen ja siellä viihdytään", kertoo lehdistötiedotteessa Spondan yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja ja MOW Mama Pia Arrhenius.

BREEAM-ympäristösertifioinnissa erityistä kiitosta annettiin kiinteistön keskeisestä sijainnista, joka mahdollistaa hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Lue lisää MOW-konseptista Spondan lehdistötiedotteesta

Kuva: Sponda Oyj

 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli