Uutiset

Tänään on Sähkön päivä

Osallistu #Sähkönpäivä-hyväntekeväisyyskampanjaan

Uutinen

Toista kertaa Suomessa vietettävän Sähkön päivän, 23.1. teemana ovat tulevaisuuden energiaratkaisut ja kuluttajien kasvava rooli osana koko sähköjärjestelmää. Alan yritykset järjestävät päivän kunniaksi tapahtumia ympäri Suomen. Lisäksi sosiaalisessa mediassa voi osallistua #Sähkönpäivä-hyväntekeväisyyskampanjaan lahjoittamalla sähköaiheisilla päivityksillä 3 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan.

Suomalainen sähköjärjestelmä on kansainvälisesti arvioiden edelläkävijä. Sähköä tuotetaan monipuolisesti eri energialähteistä, minkä ansiosta sähköä saa pistorasiasta toimitusvarmasti. Sähköntuotantomme on suurelta osin päästötöntä. Uusien digitaalisten palveluiden ja sähköistysratkaisuiden avulla suomalaiset voivat nyt aikaisempaa paremmin vaikuttaa sähkönkäyttöönsä ja sen ajoitukseen.

Kodin sähköistyksellä elämänlaatua

Sähköistysala on keihäänkärki, kun luodaan tulevaisuutta ja hyvinvointia. Energiatehokkuutta parantavat teknologiat kasvattavat edelleen sähkön merkitystä energiamuotona ja monipuolinen sähkön käyttö tuottaa lukemattomia hyötyjä ihmiselle ja ympäristölle.

Granlundilla toimitaan 180 sähkösuunnittelijan voimin luoden yhä parempia sähköistysratkaisuja niin terveydenhuollon, kaupan, teollisuuden kuin liikenteen käyttöön. ”Sähkösuunnittelun merkitys kasvaa koko ajan energiatehokkuuden vaatimusten tiukentuessa ja järjestelmien kehittyessä. Tavoitteenamme on luoda sähköllä viihtyisiä tiloja huomioiden rakennuksen käyttäjien tarpeet”, kertoo Granlund Oy:n sähköosaston johtaja Topi Volama.

Lahjoita #sähkönpäivä

Sähkön päivänä ja koko viikon 4 ajan on käynnissä Sähköalan järjestöjen ja Pelastakaa Lapset ry:n hyväntekeväisyyskampanja, jonka tuotot lahjoitetaan Eväitä elämälle -ohjelmalle. Tämä tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista Suomessa. Tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

Sähköalan järjestöt lahjoittavat jokaisesta #Sähkönpäivä ja #hyvinvointiasähköllä -hashtageilla merkitystä kuvasta 3 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle, aina 10 000 euroon saakka. Kuvan tulee esittää sähkön tuomaa hyvinvointia omassa arjessa – se voi olla esimerkiksi valaistu koti pimeässä tammikuun illassa. Kuvan voi julkaista Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja sen tulee olla asetuksiltaan julkinen ja jaettavissa. Kuvia voi ladata koko viikon 4 ajan. Kampanjan tulokset julkistetaan maanantaina 30.1.2017.

#Sähkönpäivä

#hyvinvointiasähköllä

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli