Uutiset

Granlund Consulting täyttää kaksi vuotta

”Teemme asiakkaastamme edelläkävijän”

Uutinen

Granlund Consulting Oy täyttää tänään 1.6.2017 kaksi vuotta. Yritys perustettiin pari vuotta sitten kokoamaan Granlund-konsernin konsultointiliiketoiminta ja kasvu on ollut voimakasta alusta alkaen. Nyt yhtiö toimii 72 konsultin voimien palvellen asiakkaita niin energia- ja ympäristökonsultoinnissa, omaisuudenhallinnassa, käyttäjien tilapalveluissa, kustannusohjauksessa kuin neuvonannossa. 

Laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu on Granlund Consultingin toiminnan kulmakiviä. "Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, joka kokee, että saa palvelustamme toiminnalleen lisäarvoa. Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme jatkuvasti ja puutumme palautteeseen välittömästi", kertoo toimitusjohtaja Miia Anttila. Yrityksen asiakastyytyväisyys on pysynytkin 1-5 asteikolla yli 4,3 koko kahden vuoden toiminnan ajan ja siitä halutaan pitää kiinni. "Henkilöstömme saa asiakkailta myös välitöntä palautetta, asiakkaamme kokevat, että puhumme samaa kieltä ja vahvuutemme on etenkin kehitystehtävissä", Anttila lisää. 

”Hyvinvoivat työntekijät konsultoivat hyvinvoivia asiakkaita”. Näin uskotaan Granlund Consultingilla. Asiakastyytyväisyyden lisäksi henkilöstötyytyväisyys on yhtiölle merkittävä mittari. "Tämän vuoden henkilöstötutkimuksessa tyytyväisyytemme oli 1-5 asteikolla 4,3. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään", Anttila kommentoi. 

Kaksivuotissynttäreiden kunniaksi Granlund Consulting kokosi toimintansa, ja hieman vapaa-aikaakin yhteen kuvaan. Tutustu meihin! 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli