Uutiset

Uusi energiatehokkuussopimuskausi käynnistyy juhlallisesti eduskuntatalolla 14.10.2016

Energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa ja keskeinen keino toteuttaa EU:n energiatehokkuusdirektiivin (EED) energiankäytön tehostamistavoitteita Suomessa. Sopimusjärjestelmän myötä yritysten energiatehokkuutta ja puhtaan energian käyttöönottoa vauhditetaan muun muassa myöntämällä investointitukia sopimuksessa mukana oleville yrityksille ja organisaatioille.

Uutinen

Sopimuksen myötä osallistujaorganisaatio asettaa tavoitteet oman energiatehokkuutensa parantamiselle. Tavoitteiden toteutumista seurataan ja raportoidaan vuosittain. Energiatehokkuuden edelläkävijänä olemme mukana omalla sopimuksellamme, jonka lisäksi autamme muita organisaatioita sopimuksen kaikissa vaiheissa. Granlundin energia-asiantuntijoilla on vahva kokemus niin sopimusjärjestelmän yksityiskohdista, energiankäytön tehostushankkeiden havainnoinnista ja toteutuksesta, kuin kannattavuusselvitysten ja investointitukien hallinnoinnista. Energiatehokkuussopimus avaa organisaatioille mahdollisuuden hyötyä johdonmukaisen energiajohtamisen monipuolisista hyödyistä.

Uuden kauden (2017-2025) allekirjoitustilaisuus järjestetään 14.10.2016 eduskuntatalolla, jossa useilla asiakkaillamme on edustus edelläkävijöiden joukossa. Vielä ehdit mukaan edelläkävijöiden joukkoon ja hyötymään energiatehokkuussopimuksen hyödyistä.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan energiatehokkuussopimuksen hyödyistä ja kustannustehokkaista mahdollisuuksista energiansäästöön yrityksessäsi.

Tuomas Helin, energiajohtamisen asiakkuuspäällikkö
Granlund Consulting Oy
040 827 8355
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Teemu Kalliojärvi, energiajohtamisen asiakkuuspäällikkö
Granlund Consulting Oy
0400 429 013
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli