Uutiset

Uusi konsepti kiinteistön käyttäjien hyvinvoinnin parantamiseen

Palaute työympäristöstä linkittyy kiinteistötietoon

Uutinen

Kiinteistön käyttäjien hyvinvointi linkittyy vahvasti työympäristöön ja kiinteistön olosuhteisiin. Työn tuottavuus paranee, kun sisäilmasto ja työnteon puitteet ovat kunnossa. Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa, joten on tärkeää, että myös viihdymme sisällä.

Granlund lanseeraa Hyvinvoiva tila -konseptin, joka tarkastelee niin rakennuksen kuin kiinteistön käyttäjien hyvinvointia ja määrittelee keinot sen parantamiseen. Arvioimalla mm. sisäilmaa, viihtyisyyttä ja fiilistä, saadaan kokonaisvaltainen näkemys tilojen toimivuudesta. Hyödyntämällä digitaalista Granlund PULSE -palvelua kiinteistön käyttäjien palaute voidaan myös linkittää rakennusautomaation antamaan olosuhdetietoon.

”Kiinteistön käyttäjien positiivinen kokemus edistää keskittymistä ja sitä kautta työn tuottavuutta. Hyvinvointi vaikuttaa myös laajemmin positiiviseen yrityskuvaan, tila on houkutteleva niin käyttäjän kuin asiakkaan näkökulmasta”, kertoo Granlund Consulting Oy:n ympäristötoimialajohtaja Heli Kotilainen.

Kiinnostus kiinteistön käyttäjien hyvinvointiin kasvaa koko ajan. Granlund toi vuoden alussa ensimmäisenä Suomeen WELL Building Standard™ -sertifioinnin, joka laajentaa rakennusten ympäristöluokituksia kiinteistön hyvinvointivaikutusten mittaamiseen. Granlund Consulting Oy:n johtava asiantuntija Robert McGrath on Suomen ensimmäinen pätevöitynyt WELL AP -arvioija.

Ilmoittaudu Hyvinvoiva tila -aamiaiselle 28.3. tai webinaariin 6.4. 

 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli