Uutiset

Uusi Superpark huomioi erityisesti käyttäjät

Yksi tärkeistä tavoitteista on parantaa käyttäjän ja kiinteistönomistajan välistä keskusteluyhteyttä

Uutinen

SuperPark avasi 17.2.2017 uuden koko perheen liikunnallisen sisäaktiivipuiston Espoon Friisinkeskukseen. Uutuutena Superpark tarjoaa asiakkaille tarjottavia digitaalisia palveluita, jotka mahdollistavat esimerkiksi tulosten tallentamisen omaan käyttäjäprofiiliin ja kokemusten helpon jakamisen sosiaalisessa mediassa. Lue lisää SuperParkin liikuttavan hauskasta konseptista.
 
Granlund toimi asiantuntijana Espoon puiston suunnittelussa ja haltuunotossa. Hankkeen alkuvaiheessa tarkasteltiin kohteen muunneltavuutta ja varmistettiin kiinteistön tekninen soveltuvuus Superparkin tarpeisiin. Yhteistyö sisälsi myös viranomaisasioiden ja -vaatimusten selvittämistä. Rakennushankkeessa Granlund toimi LVIAS-suunnittelijana ja rakennesuunnittelun koordinaattorina. 
 
Kiinteistön haltuunottovaiheessa Granlund Consulting toimi SuperParkin neuvonantajana ylläpitopalveluiden hankinnassa sekä asiantuntijana vuokranantajan ja vuokralaisen välisten ylläpito- sekä korjausvastuiden tarkasteluissa. Yksi tärkeistä tavoitteista on parantaa käyttäjän ja kiinteistönomistajan välistä keskusteluyhteyttä. ”On ollut hienoa olla mukana suunnittelemassa SuperParkille toimivaa ratkaisua ja tukemassa kaikenikäisille suunnattua hienoa liikuntakonseptia”, kertoo Granlund Consultingin vanhempi asiantuntija Paul Malino. Lue lisää käyttäjille suunnatuista palveluistamme.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli