Aluesuunnittelu ja alueselvitykset

Aluesuunnittelu ja -selvitykset pienentävät alueellista hiilijalanjälkeä

Laaja kokemuksemme kiinteistöistä, aluesuunnittelusta ja energiaverkoista yhdistyy kokonaispalveluksi, jonka avulla autamme energia- ja kiinteistöalaa löytämään toisensa voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Älykkäillä energiaverkoilla energia- ja kustannustehokkuutta

Hallitsemme energiantuotannon, energiaverkkojen ja kiinteistön älykkäiden ratkaisujen kokonaisuudet. Lämmitys- ja jäähdytysmarkkina sekä toimintaympäristö muuttuvat jatkuvasti. Tarjoamme älykkäitä ratkaisuja mm. kysyntäjouston, hukkaenergiavirtojen kierrätyksen ja kaksisuuntaisen kaukolämmön optimoinnin järjestelmätasolla. Autamme säästämään energiaa ja elinkaarikustannuksia koko energiajärjestelmässä.

Energiatehokkuuden ohjaus aluesuunnittelussa

Hallitsemme alueellisten energiaratkaisujen koko elinkaaren aina kestävyystavoitteiden määrittelystä elinkaarikustannuslaskentaan ja strategisesta energiaohjauksesta käytännön toteutuksen suunnitteluun. Huomioimme erilaisten alueiden kehittämistavoitteet ja hyödynnämme energiainnovaatioiden tuomia uusia mahdollisuuksia, kuten energiavirtojen kierrätystä ja uusiutuvaa energiaa. Lopputuloksena saamme toimijat etenemään kohti yhteistä päämäärää.

Granlundin alueellisia energiapalveluja:

 


Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake